Follow us

Χειμώνας 2015: Tα 30 πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ της σεζόν

Κομψά ή εκκεντρικά, είναι όλα επίκαιρα!

accessories

Κομψά ή εκκεντρικά, είναι όλα επίκαιρα!


Κάθε κολεξιόν έχει κομμάτια που ξεχωρίζουν αλλά συχνά αυτό που μας κάνει να "κολλάμε" με μια νέα συλλογή είναι τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα ρούχα στο catwalk. Και όχι, δε μιλάμε απλά για παπούτσια ή τσάντες.

Δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχώς) οι μεγάλοι μετρ της μόδας βρίσκουν πάντα τρόπους να καινοτομήσουν και να εντυπωσιάσουν. Και το κυριότερο, συχνά φροντίζουν να δημιουργήσουν αξεσουάρ που δεν έχουμε δει ποτέ, είτε παρεμβαίνοντας σε όσα γνωρίζουμε αλλάζοντάς τους ολοκληρωτικά χρήση είτε παρουσιάζοντας εντελώς νέες προτάσεις styling.

Το σίγουρο είναι οτι μια κολεξιόν χρειάζεται διπλή-έως και τριπλή μελέτη κατά επίπεδο. Στην αρχή τα ρούχα, δευτερευόντως τα παπούτσια και τελευταία αλλά καθόλου πιο ασήμαντα τα details που κάνουν τη διαφορά και (κάποια) θέλουμε να αντιγράφουμε. [gallery ids="87832,87834,87835,87836,87837,87838,87839,87840,87841,87842,87843,87844,87845,87846,87847,87848,87850,87851,87852,87853,87854,87855,87857,87858,87859,87860,87861,87862,87863,87864"]

Στην κυρίαρχη τάση της σεζόν, τη ζώνη που τονίζει τη μέση, έρχεται να προστεθεί το extra λεπτό κορδόνι-ζώνη, σε διάφορες υφές. (Aquilano Rimondi)

O οίκος Balmain δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στα natural-like υλικά όπως το ξύλο, όσο και στα υπερμεγέθη κοσμήματα (βλ. oversized κρίκοι)

Eκτός από τους γνωστούς βλέπουμε νέους super stylish τρόπους να αντιμετωπίσουμε το κρύο (BCBG MaxAzria)

O oίκος Burberry εκτός από την προτίμηση στην τονισμένη μέση προτείνει και αέρινα layers με μακρύ φουλάρι πάνω από το φόρεμά μας (Burberry Prorsum)

Φυσικά, από τα statement details της σεζόν δε θα μπορούσε να λείπει το poncho. Το συγκεκριμένο έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. (Burberry Prorsum)

Όχι μόνο υπερμεγέθη αλλά και λαμπερά glam κοσμήματα στολίζουν πρόσωπα με natural μακιγιάζ και αυστηρά σινιόν (Celine)

Εννοείται πως και το χειμώνα προστατεύουμε τα μάτια μας από τον ήλιο και κάνουμε κομψές εμφανίσεις με μεγάλους αλλά ελαφρείς σκελετούς γυαλιών (Dior)

Οι μεγάλες κουκούλες μας προστατεύουν από το κρύο ενώ ταιριάζουν απόλυτα με τις fairy κάπες που φέτος έχουν την τιμητική τους (Dolce&Gabbana)

Στο πλαίσιο του νεραϊδο-στυλ που μόλις αναφέραμε, συναντάμε και περίτεχνο glam στολισμό στα μαλλιά (Dolce&Gabbana)

Μια ακόμα τάση που ήσυχα αλλά ισχυρά κάνει την εμφάνισή της είναι ο oversized στολισμός στο πέτο. Παρατηρούμε όμορφα λουλούδια αλλά και εντυπωσιακά μαντήλια (Fendi)

Ένα αγαπημένο πλέον αξεσουάρ που συνεχίζει να γοητεύει τους σχεδιαστές είναι τα multi-finger δαχτυλίδια που καλύπτουν παραπάνω από ένα δάχτυλα (Salvatore Ferragamo)

Πολλές σειρές από λαμπερές υπερμεγέθεις χάντρες που μοιάζουν με μαργαριτάρια δίνουν στο κλασικό look με πέρλες μια άλλη διάσταση (Alberta Ferretti)

Το καπέλο τύπου fedora φέτος συναντάται σε μια εκκεντρική oversized μορφή. Θα το τολμήσεις; (Giorgio Armani)

H έμπνευση στα hair accessories δεν τελειώνει ποτέ. Ο οίκος Givenchy προτείνει μια εναλλακτική στέκα που πιάνει το πίσω μέρος του κεφαλιού

O οίκος Gucci στο πλάισιο του '60s ντελίριου αυτού του χειμώνα προτείνει signature retro σκελετούς σε παστέλ χρώματα

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ήρθαν για να μείνουν πιο πολύ από ποτέ και εδώ και τουλάχιστον δυο σεζόν είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ όλων των fashionistas (Ηouse of Holland)

Oι αυστηρές γραμμές στην τσάντα είναι πάντα must, ωστόσο φέτος παρατηρούμε μια γενικότερη συμπάθεια στα μικρά τσαντάκια. Φυσικά το animal δέρμα είναι all-time classic (Christopher Kane)

Tα παστέλ χρώματα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στην καθημερινλη τσάντα γραφείου (Mary Katrantzou)

Στο πλαίσιο της sporty chic τάσης το σκουφάκι-beanie είναι must-have προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου (Lacoste)

Προστασία πό το κρύο ή grunge πινελιά στο look σου, το σίγουρο είναι οτι λατρεύουμε τα signature μαντήλια του Marc Jacobs (Marc by Marc Jacobs)

Pop-art στοιχεία κατακλύζουν τις πασαρέλες και ανάμεσα σε αυτά θριαμβευτική παρουσία έχει η junk-food σειρά Μοschino

Britich countryside και french chic είναι σταθερές αξίες στο χώρο του casual ρούχου και δε λείπει ποτέ από αυτές το κλασικό αγαπημένο (και ζεστό) μπερέ (Polo Raplh Lauren)

O οίκος Saint Laurent έχει δείξει ήδη τη μεγάλη του αγάπη στο papillion. Φέτος στο πλαίσιο του androgyny/schoolgirl look που μας έδειξε, το αποθεώνει. (Saint Laurent)

Tα κολιέ-τσόκερ δείχνουν να επιστρέφουν, ενώ συχνά υπάρχουν ως κομμάτι από μακριά κολιέ που φτάνουν στο ως το διάφραγμα (Μarios Schwab)

Λιτός, αυστηρός και εντυπωσιακός μαύρος σκελετός γυαλιών ηλίου. Δεν τον βαριόμαστε ποτέ (Tom Ford)

Tα αξεσουάρ από γούνα είναι πιο in από ποτέ. Το fur καταλαμβάνει ακόμα και τις τσάντες της σεζόν, με εντυπωσιακό όγκο και χρώματα (Topshop Unique)

To δέσιμο στη μέση απογειώνεται αν κάνει τη ζώνη σου έναν απλό φιόγκο (Louis Vuitton)

Χρώμα, όγκος και στολισμός στο πέτο είναι τρεις τάσεις που κυριαρχούν και φορεμένες μαζί κάνουν θαύματα (Dries van Noten)

To oversized καπέλο-fedora έχει γεωμετρικές ανησυχίες στην κολεξιόν της Vinienne Westwood

Mαντήλι ή κολιέ, όπως και να το δεις είναι εντυπωσιακόσ στολισμός για το λαιμό (Matthew Williamson)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ