Follow us

Φθινόπωρο 2015: 10 ιδέες για καθημερινούς συνδυασμούς από την πασαρέλα

Casual chic εμφανίσεις ή party σύνολα με μπόλικη λάμψη; Δες τα top 10 looks της πασαρέλας και μάθε τα styling tips για να ξεχωρίσεις.

Φθινόπωρο 2015: Tι να φορέσω το Σαββατοκύριακο;

Casual chic εμφανίσεις ή party σύνολα με μπόλικη λάμψη; Δες τα top 10 looks της πασαρέλας και μάθε τα styling tips για να ξεχωρίσεις.


Αντλούμε έμπνευση από τα ωραιότερα looks που είδαμε στην πασαρέλα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 και σου προτείνουμε το top 10 για να ξεχωρίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, επειδή είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μεταφέρεις τα αυτούσια looks από το catwalk στους δρόμους, μάθε τα styling tips και τις εναλλακτικές για κάθε περίσταση.
[gallery ids="105901,105902,105903,105914,105915,105917,105918,105919,105920,105921"]

Σε κάθε πιθανή εκδοχή, τα φλοράλ «ανθίζουν» και στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και είναι μία chic επιλογή για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου. Πάρε κι άλλες ιδεές εδώ! (Sportmax)

Παστέλ και nude αποχρώσεις συνδυάζονται για casual εμφανίσεις οι οποίες, τελικά, «αναβαθμίζονται» με την προσθήκη χρυσών κοσμημάτων. (Tibi)

H statement φούστα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου φοριέται ακόμα με γυμνά πόδια (ελπίζουμε) και basic tops. (Isabel Marant)

Πες ναι στα χρώματα για «ζωηρές» εμφανίσεις, όποια κι αν είναι η περίσταση. (Stella McCartney)

Το σουέτ είναι hot και σε προ(σ)καλεί να το φορέσεις σε διάφορες εκδοχές. Η σουέτ φούστα με κρόσια είναι η αγαπημένη μας. (Burberry Prorsum)

Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις τα καλοκαιρινά φορέματα σου και το φθινόπωρο είναι να κάνεις έξυπνο layering. Ιδού μία όμορφη ιδέα που είδαμε στην πασαρέλα. (Carven)

Οι δαντελένιες λεπτομέρειες κερδίζουν και τις πιο απαιτητικές - για θηλυκά σύνολα χωρίς υπερβολές. (Chloe)

H φούστα με σκίσιμο είναι το πιο hot & sexy κομμάτι που μπορείς να προσθέσεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου. Εκτός των άλλων, δεν χρειάζεται περίπλοκους συνδυασμούς. (Dior)

Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα η ώρα για το αγαπημένο σου πανωφόρι, αλλά ένα παρκά είναι πάντα μια καλή επιλογή. Συνδύασε το με ένα πιο κοντό φόρεμα για σέξι, casual εμφανίσεις. Τip: Εφόσον στο επιτρέπει το μήκος του parka σου. (3.1 Phillip Lim)

Τα total looks συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Τip: Επίλεξε σκούρα χρώματα. (Michael Kors)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ