Follow us

Spring Dresses: Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη;

Οι τάσεις και οι κανόνες για τα φορέματα της σεζόν που μόλις ξεκίνησε! Από την Έλενα Πάκου

dresses3

Οι τάσεις και οι κανόνες για τα φορέματα της σεζόν που μόλις ξεκίνησε!


Η περίοδος που ο καιρός ζεσταίνει και τα μαύρα οπάκ καλσόν σιγά σιγά αποσύρονται είναι για τις fashionistas η στιγμή της απόλυτης ανανέωσης. Και επειδή αυτό για το οποίο ανυπομονούμε στυλιστικά είναι τα ανοιξιάτικα φορέματα η Miss Bloom ετοίμασε τη λίστα με τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν!

Happy Prints:

Spring Dresses: Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη;
(Diane Von Furstenberg, Tory Burch)

Μετά τις ισχυρές δόσεις του rock chic των τελευταίων χρόνων δε νομίζεις ότι ήρθε η ώρα για prints χαρούμενα που φανερώνουν τη fun, "αθώα" πλευρά σου; Και μην ξεχνάς: όσο πιο χρωματιστά και χαριτωμένα τόσο το καλύτερο!


Minimal with a twist:

Spring Dresses: Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη; - εικόνα 2
(Chloe, Celine)

Ναι, ο μινιμαλισμός είναι τάση αλλά γιατί να μην τον εφαρμόσεις με τον πλέον ενδιαφέροντα και επίκαιρο τρόπο; Αν έχεις βαρεθεί τα τελείως απλά φορέματα που ήταν hot πέρσι το καλοκαίρι δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκδοχές με διαφάνειες ή χαριτωμένους συνδυασμούς χρωμάτων. Ο συνδυασμός με statement παπούτσια δε, θεωρείται must.

Νeo-tribal:

Spring Dresses: Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη; - εικόνα 3
(Salvatore Ferragamo, Donna Karan)

Με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία εμφανίζονται τα tribal-inspired σχέδια. Φέτος όμως είναι πιο chic από ποτέ αφού έχουν με τροπικές αναφορές και ultra - feminine κοψίματα. Να σημειωθεί επίσης ότι ότι το εκλεπτυσμένο tribal αποτελεί και την τέλεια εναλλακτική αν έχεις βαρεθεί το κλασικό και -κακά τα ψέματα- συνηθισμένο floral και θέλεις να ανανεώσεις την dress συλλογή σου.

New Age Minis:

Spring Dresses: Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη; - εικόνα 4
(Stella McCartney, Peter Pilotto, Lacoste)

Θα προτείναμε να ξεχάσεις τα συνηθισμένα μοτίβα και τις κλασικές γραμμές και να προτιμήσεις κάτι πιο "ψαγμένο". Πιο επίκαιρη από ποτέ είναι και η πιο "ήσυχη" sporty εκδοχή του mini φορέματος την οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Οφείλουμε βέβαια σε αυτό το σημείο να σταθούμε λίγο παραπάνω στην καλοκαιρινή συλλογή της Lacoste στην οποία θα βρεις τέλεια mini φορέματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ