Follow us

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Μια κομψή fashionista έγκυος μας δίνει ιδέες!

Η blogger του "Ivory Lane" προτείνει δύο trendy εμφανίσεις για μέλλουσες μανούλες.

ivorylane

Η blogger του "Ivory Lane" προτείνει δύο trendy εμφανίσεις για μέλλουσες μανούλες.


Το στυλ δε θέλει κόπο, είναι γνωστό, και αν έχεις βρει τον τρόπο σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσεις τη μοναδικότητα στο στυλ σου ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με απλά άνετα κομμάτια η blogger του Ivory Lane δημιουργεί στυλ που κάνουν δεν περνούν απαρατήρητα και ταυτόχρονα εκυπηρετούν τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης περιόδου μιας γυναίκας.

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Μια κομψή fashionista έγκυος μας δίνει ιδέες!



Το μικρό μαύρο φόρεμα έχει πάντα την τιμητική του, γιατί όχι και εδώ! Αψήφισε οποιαδήποτε προκατάληψη που θέλει τις εγκύους να μη φορούν μαύρα και εννοείται επένδυσε σε αυτό το χρυσό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου όταν οι περιστάσεις επιβάλουν μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Η Εmily συνδυάζει ευφάνταστα το little black dress με animal print φλατ παπούτσια και κρατάει μια μεγάλη τσάντα σε μπορντό χρώμα, στη λογική του black and white colourblock με κόκκινη απόχρωση (classic).

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Μια κομψή fashionista έγκυος μας δίνει ιδέες! - εικόνα 2


Αν πάλι δε διαλέγεις το συντηρητικό μαύρο, επένδυσε σε χρώματα φωτεινά αλλά και φθινοπωρινά, όπως κάνει η Emily με το off-white oversized μακρυμάνικο τοπ και τη φούστα-φάκελο σε navy blue απόχρωση (να πούμε εδώ οτι το navy blue είναι το νέο μαύρο για φέτος).

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Μια κομψή fashionista έγκυος μας δίνει ιδέες! - εικόνα 3

Το look ολοκληρώνουν ιδανικά booties σε γκρι-μπεζ χρώμα, κοντά χρωματικά στη μεγάλη δερμάτινη τσάντα (όχι απαράβατος κανόνας, φόρεσε διαφορετικά χρώματα σε παπούτσια και τσάντα άφοβα).

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Μια κομψή fashionista έγκυος μας δίνει ιδέες! - εικόνα 4

Αν και οι μέλλουσες μανούλες δεν έχουν ανάγκη από στυλιστικά tips, λάμπουν φυσικά και από μόνες τους, μην ξεχνάς οτι η καθεμία έχει το δικό της στυλ και η εγκυμοσύνη δε σημαίνει καθόλου οτι θα το εγκαταλείψεις εντελώς, αλλά θα το προσαρμόσεις κατάλληλα.

H coco Chanel το είχε πει ξεκάθαρα: Οι μόδες περνούν-το στυλ είναι παντοτινό!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ