Follow us

10 τρόποι να κάνεις το στυλ σου πιο ενδιαφέρον στη στιγμή

Ταχύρυθμα μαθήματα και style details από τις πιο ενημερωμένες fashionistas.

style-tips

Ταχύρυθμα μαθήματα και style details από τις πιο ενημερωμένες fashionistas.


Το στυλ αγαπητή φίλη είναι αίσθηση και αυτό σημαίνει αφενός οτι δεν είσαι υποχρεωμένη να τηρείς ευλαβικά ό,τι βλέπεις στις πασαρέλες προκειμένου να είναι "in" και αφετέρου οτι δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να φαίνεσαι καλοντυμένη.

Ένα outfit χρειάζεται συνήθως ένα με δύο items για να κάνει τη διαφορά ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένας όμορφος-πλην ήσυχος- καμβάς για να αναδείξεις ακριβώς τα κομμάτια που θέλεις (a.k.a. τις φετινές σου αγορές). Ας μην ξεχνάμε οτι ένα υπερφορτωμένο look δεν είναι απαραίτητα εντυπωσιακό ή glam αλλά πολλές φορές μπορεί να φλερτάρει επικίνδυνα με το κιτς.

Φρόντισε τις λεπτομέρειες, δώσε σημασία στα αξεσουάρ και τους χρωματικούς συνδυασμούς και ενσωμάτωσε στο outfit σου τα νέα trends με σύνεση και όχι όλλα μαζί. Εννοείται διάλεξε τις τάσεις που σου ταιριάζουν και (κυρίως) αυτές που μπορείς να αναδείξεις με το χαρακτήρα και το σωματότυπό σου.

Παρατηρώντας τις εμφανίσεις των fashionistas παγκοσμίως θα διαπιστώσεις οτι όλα στο στυλ είναι θέμα αυθορμητισμού, ευρηματικότητας και αυθεντικότητας. [gallery ids="86125,86126,86127,86128,86129,86131,86132,86133,86139,86141,86142,86143,86144,86145"]

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τις κλασικές μαύρες γόβες σου με ένα ζευγάρι σε ανοιχτό χρώμα, όπου το επιτρέπει το σύνολο των ρούχων, για μια ανάλαφρη εναλλαγή στυλ.

Φέτος το χεμώνα πρόσθεσε μια metallic πινελιά στο look σου, με ένα αξεσουάρ. Εδώ, μια μεταλιζέ τσάντα και ένα ζευγάρι brogues μεταμορφώνουν αμέσως το total white σε χειμερινό σύνολο.

Δείξε λίγο δέρμα με ισορροπία. Ένα συντηρητικό ντεκολτέ επιτρέπει τα ακάλυπτα πόδια και τους δίνει τη σημασία που τους αναλογεί, ακόμα και το χειμώνα.

Μη φοβηθείς το χρώμα. Ένα κλασικό κοριτσίστικο look αποκτά αμέσως "edge" αν κινηθείς σε εντυπωσιακές φωτεινές αποχρώσεις.

Ένα crop top μεταμορφώνει στη στιγμή και το πιο αυστηρό office look. Η Μan Repeller ακολουθώντας αυτή τη γραμμή προτιμά ένα εντυπωσιακά στολισμένο top σε ένα χρωματικά ουδέτερο σύνολο.

Τόλμα ένα ασυνήθιστο pattern. Ok, αυτό της Chiara Ferragni ίσως είναι too much, αλλά ένα κομμάτι του outfit σου μπορεί να είναι όσο υπερβολικό θέλεις

Ανανέωσε αμέσως ένα μονοχρωματικό ή συντηρητικό look με trendy statement ψηλοτάκουνα.

Colourblock σουέντ γόβες, koolfly.com

Πλεκτό σε φλούο πορτοκαλί χρώμα, H&M

Ένα statement κολιέ είναι επίσης ένας απλός και εντυπωσιακός τρόπος να αναβαθμίσεις το look σου. Plus: Το χρησιμοποιείς σε περισσότερα από ένα oufits

Αν έχεις βρει το κλασικό black and white σύνολο που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, μην το αποχωριστείς δια παντός. Τα trends έχουν ενδιαφέρον αλλα το κλασικό δε θα σε προδώσει ποτέ.

Ωστόσο, μπορείς να βάλεις μια μικρή αλλά ξεχωριστή πινελιά ακόμα και στο αυστηρό smoking. Εδώ, η Style Heroine κάνει θαύματα με λευκά sneakers και μαύρο κοστούμι.

Statement κολιέ, Marks and Spencer

Mαύρο παντελόνι, e-xclusive.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ