Follow us

Χειμώνας 2015: 10 outfits για να ντύνεσαι στο κρύο με στυλ

Κρύο και στυλ μπορούν να συμβαδίσουν αρμονικότατα αν γνωρίζεις μερικούς απλούς αλλά θαυματουργούς κανόνες

cold-def

Κρύο και στυλ μπορούν να συμβαδίσουν αρμονικότατα αν γνωρίζεις μερικούς απλούς αλλά θαυματουργούς κανόνες


Οι μέρες με το πολύ κρύο καταφτάνουν σιγά-σιγά και εσύ βρίσκεσαι μπροστά στο αιώνιο δίλημμα "ζεστό" ή "trendy" a.k.a. τί έχει πιο πολλή σημασία το στυλ ή η χρηστικότητα των ρούχων; Εδώ ερχόμαστε να σου πούμε να ξεχάσεις αυτό το θέμα μια για πάντα, απλά γιατί τα δυο τους συνδυάζονται. Ένα μόνο κομμάτι, όπως ένα μεγάλο πλεκτό, ή πολλά μαζί, στη γνωστή και αγαπημένη μέθοδο του layering, είναι ικανά να αναβαθμίσουν το στυλ σου ενώ ταυτόχρονα δε θα παγώνεις για χάρη της ομορφιάς.
Δε θέλει κόπο, μόνο να ξέρεις τα απαραίτητα tips. Εμείς στο Miss Bloom σου τα προσφέρουμε απλόχερα και με όμορφα παραδείγματα για να πάρεις ιδέες. [gallery ids="89573,89574,89575,89576,89577,89578,89579,89580,89581,89582"]

Το τρίπτυχο κάπα-μαρινιέρα-ψηλές μποτες φαίνεται να κάνει τόσο στυλιστικά όσο και πρακτικά θαύματα (Atlantic-Pacific)

H Chiara Ferragni δε διστάζει να φορέσει μαζί πόντσο και φουλάρι, προτιμώντας παρόμοιες αποχρώσεις για ένα αρμονικό αποτέλεσμα (The Blonde Salad)

H Crysanti KK του Here C Comes ποντάρει σε δερμάτινο παντελόνι, μάλλινο bomber και μποτάκια με fur υφή

Ίσως ο ιδανικός τρόπος να φορέσεις φούστα το χειμώνα είναι αυτός που μας δείχνει η blogger του Damsel in Dior

Πουλόβερ-blanket scarf-ζώνη. Αποστήθισέ το και χρησιμοποίησε αυτόν τον συνδυασμό για ζεστό και super κομψό αποτέλεσμα, πρωί και βράδυ. (Life Full of Fashion)

Πλεκτά σε έντονα χρώματα θα σου χαρίσουν την πολυπόθητη ζεστασιά και θα προσθέσουν μια funky νότα στη χειμωνιάτικη παλέτα σου (All you Need is Style)

H Leandra Medine ξέρει να δημιουργεί 60s σύνολα που δε φοβούνται το χειμώνα (The Man Repeller)

Ένα μπροκάρ παλτό είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον και στυλάτο χειμωνιάτικο σύνολο (Muse Rebelle)

Oversized πλεκτή ζακέτα και thigh-high μπότες είναι ο τρόπος να πετύχεις ένα sexy σύνολο στην καρδιά του χειμώνα (Twin Fashion)

Sneakers και παλτό σε εντυπωσιακή απόχρωση θα σου εξασφαλίσουν ένα άνετο, sporty και μοδάτο σύνολο για όλες τις ώρες (Style Love)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ