Follow us

Χριστούγεννα 2014: Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;

Οι fashion bloggers προσφέρουν απλόχερα stylish ιδέες

muse-def

Οι fashion bloggers προσφέρουν απλόχερα stylish ιδέες


Το ερώτημα "τι να φορέσω στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς" κυκλοφορεί σε ετήσια έκδοση και συνήθως εκτός από ανυπομονησία για τις γιορτές μας γεμίζει και άγχος. Ποια είναι τα trends της σεζόν, τι μου ταιριάζει, πώς θα κλέψω τις εντυπώσεις στο party είναι μόνο μερικές σκέψεις που σε ταλανίζουν dear fashionista και το Miss Bloom το γνωρίζει αυτό καλά.

Γι αυτό κάνει μια βόλτα και ξεχωρίζει μερικά outfits-ιδέες για τις εορταστικές μέρες που θα σου δώσουν έμπνευση και συμβουλές. Για πρακτικούς λόγους, συλλέξαμε από απλά κια όσο πιο "casual" γίνεται μέχρι πιο glam και μεγαλόπρεπα σύνολα για να βρεις το αυτό που σου ταιριάζει χωρίς να χάσεις κανένα πόντο από το στυλ σου και τη λάμψη των γιορτών. [gallery ids="90591,90592,90593,90594,90595,90596,90597,90598,90602,90603"]

Τα patterns είναι το hot trend της χειμερινής μόδας. Τα λεπτά υφάσματα με σχέδια είναι ό,τι πρέπει για μια εντυπωσιακή και ενημερωμένη εμφάνιση (Amlul.com)

H Chiara Ferragni επιλέγει το see-through trend που επίσης λατρεύεται φέτος και φόρεμα στολισμένο με μεγάλες παγιέτες. Το #glittereverywhere ισχύει σε όλη τη διαρκεια των γιορτών

Mια tutu skirt δημιουργεί αμέσως ένα παραμυθένιο εφέ με μπόλικη δόση εορταστικής διάθεσης (Atlantic-Pacific)

To κρεπ ύφασμα κάνει τη full skirt ακόμα πιο "στημένη" και εντυπωσιακή. Μην το φοβηθείς καθόλου (Atlantic-Pacific)

H δαντέλα ήταν είναι και θα είναι ένα από τα πιο κομψά και glam υφάσματα και μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές για εορταστικές εμφανίσεις (Cool UR Style)

Black (dress) is always chic. Ειδικά στη μάξι εκδοχή του. (Damsel in Dior)

Eπένδυσε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια ή καλσόν/κάλτσες (ο συνδυασμός πέδιλο-κάλτσα θέλει προσοχή αλλά είναι πολύ in) (Τhe Man Repeller)

Layer χρώματος καλυμμένο από δαντέλα είναι μια sexy και retro-chic επιλογή. (Muse Rebelle)

Φυσικά η παγιέτα είναι ο νούμερο 1 προοροσμός όταν ψάχνεις ένα αληθινά γιορτινό outfit (Raspberry Rouge)

To γκρι είναι αναμφίβολλα ο πρωταγωνιστής των χειμερινών χρωμάτων φέτος. Φόρεσέ το και στις εορταστικές εξόδους σου (Style Love)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ