Follow us

Coachella 2015: 20 boho chic looks για να αντιγράψεις

Chung Alexa, Chiara Ferragni και άλλες fashionistas δίνουν τον τόνο στο πιο cool φεστιβάλ της σεζόν

Coachella 2015: 20 boho chic looks για να αντιγράψεις

Chung Alexa, Chiara Ferragni και άλλες fashionistas δίνουν τον τόνο στο πιο cool φεστιβάλ της σεζόν.


Το πιo ξακουστό μουσικό φεστιβάλ των τελευταίων ετών μόλις έλαβε τέλος.Τουλάχιστον το πρώτο μέρος του, γιατί αναμένεται και συνέχεια το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Για 3 ημέρες η έρημος του Colorado γέμισε με μουσικές, κορίτσια με λουλούδια στα μαλλιά και πολύ πολύ μόδα!

Δεδομένου ότι τα seventies έχουν κατακτήσει το στυλ από τα catwalks μέχρι τους δρόμους των πόλεων, το Coachella Valley Music & Arts Festival είχε, φέτος, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της μόδας με τους top fashion bloggers να δίνουν το παρών. Δες παρακάτω 20 looks που θα σε βάλουν για τα καλά στο mood της νέας σεζόν και θα σου δείξουν πώς να κάνεις το boho chic style δεύτερη φύση σου.


[gallery ids="96130,96131,96132,96133,96134,96135,96136,96137,96138,96139,96140,96141,96142,96143,96144,96145,96146,96147,96148,96149"]

H Beyonce φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με σκισίματα και το συνδύασε με biker μπότες!

Τα ρούχα με κροσέ λεπτομέρειες (ή ακόμα καλύτερα τα εξ'ολοκλήρου κροσέ) είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι, ιδίως για τις τολμηρές fashionistas.

Και το 1950s στυλ "χωράει" στο Coachella. Ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα bustier top συνδυασμένα με εσπαντρίγιες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις πιο θερμές ημέρες της Άνοιξης.

H Kate Bosworth και η Rosie Huntington-Whiteley ήταν εκεί, ντυμένες εξ'ολοκλήρου στα λευκά.

Η Chiara Ferragni λατρεύει το 70s look και στο Coachella το απέδειξε και με το παραπάνω! Εδώ με σουέντ φούστα με κρόσσια και σανδάλια με λεπτά λουράκια, απλό T-shirt και boho γιλέκο.

Φυσικά και δεν πίστεψες πως θα είχαμε μονάχα ένα look της από το φεστιβάλ. Εδώ με φλοράλ σύνολο και πλατύγυρο καπέλο. Τέλεια δηλαδή.

Και...με κροσέ crop top και ψηλόμεσο σορτσάκι. Και πάνινα sneakers, φυσικά.

Θες το πιο εύκολο να αντιγράψεις Coachella look; Ιδού! Denim σορτς, tank top και πλατύγυρο καπέλο. Κάνει και για εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά...

Η τελευταία Chiara (ορκιζόμαστε) επιλέγει δαντελένια παντελόνα και κιμονό για ένα total black look που πολύ ζηλέψαμε.

Η Alexa Chung από την άλλη φόρεσε ένα υπέροχο prairie φόρεμα σε λευκή απόχρωση και έδειχνε πιο αιθέρια από ποτέ!

Και η Gala Gonzalez τίμησε το λευκό φορώντάς το σε ένα playsuit με κοφτό κέντημα. Ναι, οι όροι που άκουγες κάποτε από τη γιαγιά σου τώρα είναι τάση.

Την προηγούμενη ημέρα, η Gala φόρεσε ένα ίσιο σκισμένο τζιν και το πάνω μέρος ενός μαγιό γιατί τίποτα δεν φωνάζει "μουσικό φεστιβάλ" όσο ένα τέτοιο look.

Αν ένα fashion item ανήκει στο Coachella περισσότερο απ'οποιοδήποτε άλλο αυτό είναι το κιμονό με το γεωμετρικό πολύχρωμο μοτίβο.

H Gigi Hadid ήταν εκεί μαζί με τον Cody Simpson. Το μοντέλο φόρεσε λευκό maxi φόρεμα με σκισίματα το οποίο εμπλούτισε με boho αξεσουάρ. Μια εναλλακτική για εκείνες που δεν λατρεύουν τα 70s.

Μέχρι τώρα θα το έχεις καταλάβει. Λευκό + κεντήματα + δαντέλα = Coachella style

Το έχουμε ξαναπεί, οι μίνι A-line φούστες και τα crop top είναι ο πιο φρέσκος τρόπος να υιοθετήσεις την 70s τάση. Τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 30+.

Η Aimee Song αγκάλιασε τα 70s με top που θα μπορούσε να είναι σχεδιασμένο τότε, ψηλόμεσο σορτς και ψηλά gladiator sandals. Θα το τολμήσεις;

Κροσέ, cut-outs, πόδια έξω και μέσα σε μπότες και λουλούδια στα μαλλιά. Είναι άψογο και μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα.

Φόρεσε ένα σορτς και ένα μάξι κιμονό κλειστό στο στέρνο για ένα boho sexy look που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι.

Εναλλακτικά, μια ψηλόμεση καμπάνα και ένα τοπ δεμένο στο στήθος μπορεί να είναι εξ'ίσου, για σένα που έχεις άψογους κοιλιακούς και θέλεις να τους δείξεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ