Follow us

Οι fashion bloggers επιλέγουν 10+1 παπούτσια που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Εσπαντρίγιες, flatforms, sneakers και όχι μόνο! Από την Κέλλυ Δεσύπρη

ι fashion bloggers επιλέγουν 10+1 παπούτσια που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Εσπαντρίγιες, flatforms, sneakers και όχι μόνο!

Ξέχνα για λίγο τα φορέματα, τα σορτς και τα κιμονό. Ξεκίνα την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου για το καλοκαίρι παίρνοντας έμπνευση από τα αγαπημένα παπούτσια των fashion bloggers. Εμείς, είδαμε τις τελευταίες τους εμφανίσεις και...ανιχνεύσαμε 10+1 trends που είναι αδύνατον να μην λάβουμε υπόψιν μας αυτή τη σεζόν!

Και επειδή το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ (ακόμα κι αν ημερολογιακά αργεί λίγο ακόμα) και ναι, όλοι μας διψάμε για μια ολική ανανέωση δες τα παρακάτω links για μια εποχιακή μεταμόρφωση σε χώρο αλλά και διάθεση!


[gallery ids="97664,97665,97666,97667,97668,97669,97670,97671,97672,97673,97674"]

Η Gala Gonzalez προτείνει για τη νέα σεζόν τα λευκά sneakers που έκαναν θραύση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα!

Η Chiara Ferragni μας υπενθυμίζει πως οι flatforms συνεχίζουν να είναι η πιο φρέσκια και άνετη τάση του καλοκαιριού.

Η Alexa Chung αποδεικνύει πως τα αγαπημένα μας πάνινα all star ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα! Τόλμησέ το για ακόμα πιο νεανικό στυλ.

Η Gary Pepper Girl κάνει βόλτα στην παραλία των Καννών με τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τα κλασικά, ελληνικού τύπου, φλατ, δερμάτινα σανδάλια!

Η Lucy Williams έχει από νωρίς "δηλώσει" πως αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει το flat mule με μυτερή μύτη. Ναι, να το τολμήσεις!

Η Gala Gonzalez συνεχίζει και φέτος να φορά flar εσπαντρίγιες, αυτή τη φορά από σουέντ σε πλούσιες σκούρες αποχρώσεις.

H Olivia Palermo λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και αυτή τη σεζόν προτείνει πέδιλα με πολλά straps σε γήινες αποχρώσεις.

Η Pandora Sykes επίσης υποστηρίζει το trend των espadrilles και μάλιστα στην platform εκδοχή τους για άνεση και έξτρα πόντους.

Fan της μυτερής μύτης είναι και η Poppy Delevingne που όμως αγαπά τα παπούτσια της με λίγο παραπάνω glitter και retro λεπτομέρειες.

Η Jessica Stein (Tuula) που ήδη ζει σε απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα, επιλέγει τα κλασικά σανδάλια με λεπτά λουράκια για κάθε της εμφάνιση. Εσύ;

Η Gala Gonzalez, όταν τελικά φοράει ψηλά τακούνια, το κάνει άψογα επιλέγοντας το barely there πέδιλο με πολύ λεπτά λουράκια που κολακεύει το πόδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ