Follow us

Κυριακάτικο shopping και προσφορές στο αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό

Το McArthurGlen γίνεται για άλλη μια φορά ο παράδεισος του shopping από 1 έως 10 Νοεμβρίου

Κυριακάτικο shopping και προσφορές στο αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό

Το McArthurGlen γίνεται για άλλη μια φορά ο παράδεισος του shopping από 1 έως 10 Νοεμβρίου.

Ο Οκτώβριος μπορεί να ήταν ο μήνας του denim στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen όμως αυτό δεν σημαίνει πως τον Νοέμβριο ο αγαπημένος μας προορισμός shopping χάνει τη λάμψη του! Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γιορτάζει τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις από την 1η έως και τις 10 Νοεμβρίου!

Στείλαμε την fashion blogger μας, Έλενα Πάκου, για ένα...shopping trip. Δες εδώ τι ανακάλυψε! Εκεί μπορείς και εσύ να βρεις δεκάδες designer brands με εκπτώσεις από 35% - 70% όμως το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα με στυλάτους θησαυρούς απολαμβάνοντας εως και 30% έξτρα έκπτωση στις ήδη μειωμένες τιμές!

Όσο για το πώς θα συνδυάσεις τα νέα σου fashion items όπως το κάνουν οι σταρ; Δες εδώ, εδώ αλλά και εδώ!

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σου την ευκαιρία για ακόμη περισσότερο shopping.

Συνδύασε τη διασκέδαση με το έξυπνο shopping, κάνοντας μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και απόλαυσε ένα διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Όπως πάντα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου μπορείς να μετακινείσαι δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το ειδικό πούλμαν που ξεκινάει από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα. Και φυσικά, αν αποφασίσεις να το επισκεφτείς με το αμάξι σου, απολαμβάνεις πάντα δωρεάν parking.

Κυριακάτικο shopping και προσφορές στο αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ