Follow us

Το στυλ δεν είναι θέμα budget: Έχουμε 6+1 επιχειρήματα για να στο αποδείξουμε

Τα χρήματα μπορούν να σου εξασφαλίσουν πολλά πράγματα, όχι όμως στυλ

style

Τα χρήματα μπορούν να σου εξασφαλίσουν πολλά πράγματα, όχι όμως στυλ


Όσο cliche και να ακούγεται το χρήμα δε μπορεί να αγοράσει το στυλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Kim K, μπορεί να φιγουράρει στους δρόμους του L.A φορώντας Celine, Givenchy, Chanel και άλλα ηχηρά ονόματα στο κόσμο της μόδας, μα δεν πείθει ότι πρόκειται για άνθρωπο που έχει στυλ –όλοι θυμόμαστε πως κυκλοφορούσε λίγα χρόνια πριν. Παράλληλα, η νοοτροπία που προωθεί το Instagram αλλά και οι λοιπές street-style φωτογραφίες μας κάνει να θεωρούμε γυναίκες uber-stylish μόνο και μόνο επειδή φορούν designer’s items.

Eννοείται πως άμα κάποιος μας φέρει μια it- bag, δε θα τη γυρίσουμε πίσω, αλλά είναι βασικό να κατανοήσεις ότι το στυλ βρίσκεται μέσα σου και όχι σε υλικά –παρότι πανέμορφα- αντικείμενα.
Μπορεί μεν να μην υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να αποκτάς ένα καλοφτιαγμένο item, αλλά σεζόν με τη σεζόν οι τάσεις αλλάζουν, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό.


Το στυλ δεν είναι θέμα budget: Έχουμε 6+1 επιχειρήματα για να στο αποδείξουμε

1. Γιατί υπάρχουν τόσα μικρά μαγαζιά και outlets που μπορείς να επισκεφθείς.
Eίναι υπέροχο συναίσθημα να βρίσκεσαι σε κάποιο μαγαζί και να μην υπάρχει ίχνος «σνομπισμού» από την πωλήτρια. Αναζήτησε μικρά, vintage μαγαζάκια όπου -πίστεψέ μας- θα βρεις θησαυρούς. Επίσης πολλές stylish γυναίκες πηγαίνουν σε outlet όπου βρίσκουν σε απίθανες τιμές κομμάτια προηγούμενων σεζόν από οίκους όπως Marc Jacobs, J. Brand και πολλά άλλα. Ειδικά αν πρόκειται να επισκεφθείς μία ξένη χώρα αναζήτησε τέτοια μαγαζιά.


Το στυλ δεν είναι θέμα budget: Έχουμε 6+1 επιχειρήματα για να στο αποδείξουμε - εικόνα 2

2. Επειδή το Etsy και το eBay είναι ο παράδεισος των fashion insiders.
Mπορείς να βρεις vintage «θησαυρούς» σε site όπως eBay και Etsy. Second-hand κομμάτια από vintage brands μπορούν να γίνουν δικά σου με μία επίσκεψη στο eBay. Επιπλέον, στο Etsy μπορείς να βρείς vintage Chanel αλλά και κομμάτια του Nicolas Ghesquiere για τον οίκο Balenciaga.


Το στυλ δεν είναι θέμα budget: Έχουμε 6+1 επιχειρήματα για να στο αποδείξουμε - εικόνα 3

3. Επειδή ξέρεις πως να συνδυάζεις αξεσουάρ.
Ένα ρούχο μπορεί να μεταμορφωθεί από βαρετό σε uber stylish με τα κατάλληλα αξεσουάρ – τα οποία δεν είναι απαραίτητο να αξίζουν μια περιουσία. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα κοσμήματα σου με το ρούχο. Συνδύασε κάτι casual, όπως blue jeans και ένα γκρι τοπ με ένα va-va-voum κολιέ ή σκουλαρίκια, ή δώσε στο outfits σου μια boho πινελιά συνδυάζοντάς το με ένα καπέλο.


Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο του madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ