Follow us

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στα battles του "The Voice";

Δες τις εμφανίσεις της με όλες τις λεπτομέρειες

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στα battles του "The Voice";

Δες τις εμφανίσεις της με όλες τις λεπτομέρειες.

Οι battles του αγαπημένου μας talent show συνεχίζονται και η Δέσποινα Βανδή δε σταματά να μας εκπλήσσει με τα υπέροχα chic look της. Σε συνεργασία πάντα με την ενδυματολόγο της, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η Δέσποινα εμφανίζεται με outfits που τονίζουν την σέξι, ροκ αλλα και θηλυκή προσωπικότητά της.

Τις τελευταίες Κυριακές η αγαπημένη τραγουδίστρια και winner coach του The Voice φορά ένα στενό φόρεμα με ασπρόμαυρο ριγέ μοτίβο που πλέον όλες μας θέλουμε να αποκτήσουμε. Δες παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες του casual chic look της.

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στα battles του "The Voice";

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στα battles του "The Voice"; - εικόνα 2

Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή Despina Vandi for Chip&Chip ενώ οι λευκές της γόβες είναι Christian Louboutin από το κατάστημα Enny di Monaco. Το outfit της ολοκληρώθηκε με λαμπερά κοσμήματα Serkos.

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στα battles του "The Voice"; - εικόνα 3
Ανάμεσα στα battles η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε και σε βίντεο του The Voice σχολιάζοντας την εξέλιξη του show. Το λαμπερό μπλε φόρεμά της, που έκλεψε την παράσταση, ανήκει στη χειμερινή συλλογή της Αλεξάνδρα Κατσαίτη, alexandRA-IN που μπορείς να βρεις στο www.stylishious.com ενώ τα κοσμήματά της είναι για άλλη μια φορά Serkos.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ