Gamma Ray
Gamma Ray
Cocktails24.10.2011

4 δροσερές συνταγές για σπιτικά κοκτέιλ

Ακολούθησε τις οδηγίες για να εντυπωσιάσεις την παρέα σου με τα πιο συναρπαστικά κοκτέιλ

Το νέο καλοκαιρινό Limited Edition Beefeater London Market Gin, με το ρόδι, το κάρδαμο και τα φύλλα lime Kaffir, αποκαλύπτει τις συνταγές των πιο απίθανων καλοκαιρινών κοκτέιλ, για να διοργανώσεις τα πιο super πάρτι στο μπαλκόνι, στην ταράτσα, στον κήπο ή στην παραλία. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες.

Portobello Punch
300ml Beefeater Market Edition Gin
500ml μηλίτη καλής ποιότητας
500ml χυμό μήλου
300ml χυμό lime
1 κονσέρβα φρουτοσαλάτας με το σιρόπι της
2 πράσινα μηλά σε φέτες
2 lime σε φέτες

Εκτέλεση: σε ένα μεγάλο μπολ για punch, βάζουμε τα μήλα και τα lime τα οποία έχουμε κόψει σε φέτες. Προσθέτουμε τη φρουτοσαλάτα και περιχύνουμε με τον χυμό lime και το τζιν. Αφήνουμε το μείγμα για λίγο σε ένα δροσερό μέρος. Όταν είμαστε έτοιμοι να το σερβίρουμε προσθέτουμε κομμάτια πάγου, τον μηλίτη και τον χυμό μήλου και ανακατεύουμε.
Ποτήρι: Επιλέξτε ψηλό ή χαμηλό ποτήρι. Το μείγμα σερβίρεται σε ένα μεγάλο μπολ για punch.
Γαρνιτούρα: Λεβάντα (προαιρετικά)

Pommy Punch
300ml Beefeater Market Edition Gin
500ml κρασί τύπου Riesling ή Gewurztraminer
500ml χυμό ρόδι
300ml χυμό λεμονιού
1 κονσέρβα λίτσι με το σιρόπι τους
Μια μεγάλη χούφτα κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
κομμένα στη μέση
2 λεμόνια σε φέτες

Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ για punch, βάζουμε τις φέτες λεμονιών και τα κομμένα σταφύλια. Προσθέτουμε τα λίτσι και περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και το τζιν. Αφήνουμε το μείγμα για λίγο σε ένα δροσερό μέρος. Όταν είμαστε έτοιμοι να το σερβίρουμε προσθέτουμε κομμάτια πάγου, το κρασί και τον χυμό από ρόδι και ανακατεύουμε.
Ποτήρι: Επιλέξτε ψηλό ή χαμηλό ποτήρι. Το μείγμα σερβίρεται σε ένα μεγάλο μπολ για punch.
Γαρνιτούρα: Λεμονόχορτο (προαιρετικά)


KaffirLime-ade
50ml Beefeater Market Edition
25ml χυμό lime
15ml σιρόπι από φύλλα lime Kaffir
Σόδα


Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σόδα σε ένα σέικερ, προσθέτουμε πάγο και ανακινούμε καλά. Σουρώνουμε σε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίζουμε με σόδα.
Ποτήρι: Ψηλό
Γαρνιτούρα: Ροδέλα από φλούδα lime και φύλλο lime Kaffir


London Market Cooler
50ml Beefeater Market Edition
75ml χυμό μήλου 
Εκτέλεση: γεμίζουμε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο, προσθέτουμε το τζιν, στύβουμε και βάζουμε ένα κομμάτι lime και γεμίζουμε με το χυμό μήλου.
Ποτήρι: Ψηλό
Γαρνιτούρα: Φύλλα μέντας και κομμάτι lime

More from

Gourmet

Συνταγή για μπαβαρουάζ με έτοιμο παγωτό από τον Στέλιο Παρλιάρο

Να τι θα κάνουμε με το παγωτό που περίσσεψε! Μια σοκολατένια μπαβαρουάζ, ολόδροση από το ψυγείο!

3 λαχταριστές συνταγές για γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα

Από τον Στέλιο Παρλιάρο

Συνταγή για μαγειρίτσα με σταμναγκάθι από τον Λευτέρη Λαζάρου

Ο αγαπημένος μας master chef μας αποκαλύπτει τα μυστικά του για συνταγές με σίγουρη επιτυχία

Πασχαλινά Κουλουράκια από τον Βασίλη Καλλίδη

Φούρνισε τα κουλουράκια της Λαμπρής για να γεμίσει το σπίτι αρώματα

Τα 20 πιο λαχταριστά πασχαλινά γλυκά που έχουμε δει!

Πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις και να διακοσμήσεις!

Madwalk 2016: Αυτό ήταν το βίντεο που έκλεψε τις εντυπώσεις στη μουσική βραδιά

FITNESS bars: Η FIT εξίσωση του φετινού MADWALK!

Make My Cake: Ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα σοκολατένια αυγά!

Για να ανακυρηχθείς και φέτος η "καλύτερη νονά"!

Συνταγή για εύκολα παραδοσιακά τσουρέκια με προζύμι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Βρες το νέο βιβλίο συνταγών, "Τσουρέκια και Κουλούρια", στο 7 Μέρες TV που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Το νέο βιβλίο συνταγών για τσουρέκια και κουλούρια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Βρες το την Παρασκευή 22 Απριλίου με το περιοδικό "7 Μέρες TV"

Το Βραστό: Παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις σε έναν οικείο χώρο

Βρήκαμε την ταβέρνα που έχει τις πιο νόστιμες γεύσεις

Nesaea: Το νέο project της ομάδας "nice n easy" στη Μύκονο

Η ελληνική νησιώτικη κουζίνα από τη φάρμα στο τραπέζι