Tasty Guide : Επιδόρπια15 ΜΑΪΟΥ, 2017

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο (και vegan και χωρίς γλουτένη)!

Η διατροφολόγος- διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου φτιάχνει μια εκπληκτική καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.

καρυδόπιτα

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο: Το συγκεκριμένο vegan και gluten free γλυκό-επιδόρπιο θα σε «ταξιδέψει» κάπου στη Γαλλία!

Για την βάση:

1/3 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια
1/2 φλυτζάνι πίτουρο βρώμης
2 κσ σιρόπι σφένδαμου
Λίγο αλάτι
2κσ λάδι καρύδας ή φυτικό λάδι και κρατήστε λίγο για να λαδώσετε το ταψί σας

Για την γέμιση

4 δαμάσκηνα μουλιασμένα για 15 λεπτα σε ζεστό ρόφημα γλυκάνησου
1/4 cup φλυτζάνι ακατέργαστη καστανή ζάχαρη
1/3 φλυτζάνι τσαγιού σιρόπι αγαύης ή βιολογικό μέλι
1/2 φλυτζάνι καρύδια σε τρίμα και αφήστε και κάποια ολόκληρα
1/2 κγ κανέλα, 1/2 κγ μοσχοκάρυδο και ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
1/4 cup γάλα αμυγδάλου εμπλουτισμένο με ασβέστιο…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μάϊου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Πασχαλινό τσουρέκι
Επιδορπια04 Απριλίου 2018

Πασχαλινό τσουρέκι | Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Cool Artisan!

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό των γιορτών

φράουλα
Επιδορπια03 Απριλίου 2018

Chips φράουλας | Φτιάξε το πιο νόστιμο και υγιεινό σνακ

Επιτέλους, έφτασε η εποχή του πιο αγαπημένου φρούτου!

Best of network