Tasty Guide : Επιδόρπια15 ΜΑΪΟΥ, 2017

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο (και vegan και χωρίς γλουτένη)!

Η διατροφολόγος- διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου φτιάχνει μια εκπληκτική καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.

καρυδόπιτα

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο: Το συγκεκριμένο vegan και gluten free γλυκό-επιδόρπιο θα σε «ταξιδέψει» κάπου στη Γαλλία!

Για την βάση:

1/3 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια
1/2 φλυτζάνι πίτουρο βρώμης
2 κσ σιρόπι σφένδαμου
Λίγο αλάτι
2κσ λάδι καρύδας ή φυτικό λάδι και κρατήστε λίγο για να λαδώσετε το ταψί σας

Για την γέμιση

4 δαμάσκηνα μουλιασμένα για 15 λεπτα σε ζεστό ρόφημα γλυκάνησου
1/4 cup φλυτζάνι ακατέργαστη καστανή ζάχαρη
1/3 φλυτζάνι τσαγιού σιρόπι αγαύης ή βιολογικό μέλι
1/2 φλυτζάνι καρύδια σε τρίμα και αφήστε και κάποια ολόκληρα
1/2 κγ κανέλα, 1/2 κγ μοσχοκάρυδο και ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
1/4 cup γάλα αμυγδάλου εμπλουτισμένο με ασβέστιο…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια14 Φεβρουαρίου 2018

Οι γλυκιές αμαρτίες που δικαιολογείσαι να δοκιμάσεις σήμερα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ένα είναι σίγουρο: αυτή την ημέρα τα Marks & Spencer Food θα σε κάνουν να λιώσεις!

Επιδορπια09 Φεβρουαρίου 2018

Μισείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αυτά τα γλυκά θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις!

Δύο λαχταριστές συνταγές με βάση τη σοκολάτα

τούρτα σοκολάτα
Επιδορπια07 Φεβρουαρίου 2018

Ο 'Ακης Πετρεντζίκης φτιάχνει τούρτα σοκολάτας για του Αγ. Βαλεντίνου

Η απόλυτη τούρτα σοκολάτας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με σοκολάτα γκανάς. Βήμα βήμα η συνταγή και συμβουλές για σίγουρη επιτυχία.

Best of network