Tasty Guide : Επιδόρπια23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Κέικ χωρίς γλουτένη και ΧΩΡΙΣ αλεύρι by Στέλιος Παρλιάρος

Αυτό το κέικ είναι χωρίς γλουτένη, αφού αντί για αλεύρι περιέχει σκόνη από αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια.

κέικ χωρίς γλουτένη

Δοκίμασε το κέικ χωρίς γλουτένη by Στέλιος Παρλιάρος, αντικαθιστώντας το αλεύρι με ξηρούς καρπούς.
Μερίδες:12, Προετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 30΄, Ψήσιμο: 70΄

Υλικά για το κέικ χωρίς γλουτένη

200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη
500 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα
1/2 λεμόνι, το ξύσμα του
7 αυγά
100 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρέσκος
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τις σκόνες από τους ξηρούς καρπούς, τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα και ανακατεύοντας προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
Έπειτα ρίχνουμε το χυμό και την κανέλα και αφήνουμε για μισή ώρα το μείγμα να ξεκουραστεί. Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και στρώνουμε στον πάτο του ένα στρογγυλό κομμάτι λαδόκολλας…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μάϊου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Πασχαλινό τσουρέκι
Επιδορπια04 Απριλίου 2018

Πασχαλινό τσουρέκι | Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Cool Artisan!

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό των γιορτών

φράουλα
Επιδορπια03 Απριλίου 2018

Chips φράουλας | Φτιάξε το πιο νόστιμο και υγιεινό σνακ

Επιτέλους, έφτασε η εποχή του πιο αγαπημένου φρούτου!

Best of network