Tasty Guide : Επιδόρπια01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Παγωμένο γλυκό με γιαούρτι και μαρμελάδα κεράσι

Ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο για όλες τις ώρες και τις εποχές με λίγα λιπαρά και πολύ γιαούρτι.

γλυκό με γιαούρτι και μαρμελάδα

Υλικά
4 κ.σ. μαρμελάδα Spin Span Extra Κεράσι για τη γέμιση και επιπλέον ποσότητα για το σερβίρισμα
500γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
300ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
3 φύλλα ζελατίνη
3 κ.σ. μέλι ανθέων
1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών (κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο , γλυκάνισο)

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη για 5΄σε κρύο νερό να μαλακώσει και στη συνέχεια τη διαλύουμε μέσα σε ½ φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος, την οποία ήδη έχουμε ζεστάνει ελαφρά.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια03 Ιουλίου 2018

Τιραμισού σε ποτήρι – «σήκωσέ με ψηλά» γιατί δεν είμαι καλά

Αυτή τη συνήθεια του γλυκού που σου «παίρνει τη στενοχώρια» την ακολούθησα μεγαλώνοντας κι εγώ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μαΐου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Πασχαλινό τσουρέκι
Επιδορπια04 Απριλίου 2018

Πασχαλινό τσουρέκι | Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Cool Artisan!

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό των γιορτών

Best of network