Σοκολατένιο νηστίσιμο κέικ με πορτοκάλι (+vegan)
Σοκολατένιο νηστίσιμο κέικ με πορτοκάλι (+vegan)
Κέικ χωρίς γλουτένη και ΧΩΡΙΣ αλεύρι by Στέλιος Παρλιάρος
Κέικ χωρίς γλουτένη και ΧΩΡΙΣ αλεύρι by Στέλιος Παρλιάρος
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ09.03.2017

Συνταγές με αβοκάντο: Φτιάξε ελαφρύ σοκολατένιο μωσαϊκό από τη διαιτολόγο

Συνταγές με αβοκάντο: μια νόστιμη και light παραλλαγή για σοκολατένιο μωσαϊκό από την Κλειώ Δημητριάδου

Συνταγές με αβοκάντο

Αν σού αρέσουν οι συνταγές με αβοκάντο, τότε αυτή είναι μια ιδανικά για εσένα επιλογή. Μια συνταγή για μωσαϊκό με αβοκάντο από τη διατροφολόγο- διαιτολόγο Κλειώ Δημητριάδου.

Υλικά:

125 γρ. βούτυρο
125 γρ. αβοκάντο (ώριμο, ζυγίζουμε τη σάρκα*)
40 γρ. στέβια **
40 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση:

Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε, αφού αφαιρέσουμε από τη φωτιά, το αβοκάντο. Το μείγμα θέλουμε να γίνει ομοιογενές οπότε χρησιμοποιούμε μπλέντερ (ή ράβδο χειρός)…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

More from

GOURMET

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη Γιώτης!

Πάρε μέρος και κέρδισε "ζαχαροπλασίματα" με τη Ντίνα Νικολάου ή απολαυστικά προϊόντα Γιώτης!

Συνταγή για υγιεινό ρυζόγαλο με καστανό ρύζι και 5 υλικά!

Υγιεινό ρυζόγαλο με πλούσια γεύση, λίγες θερμίδες

Τα 10 καλύτερα ελληνικά φαγητά σύμφωνα με τους τουρίστες

Η λίστα με τα καλύτερα φαγητά της χώρας μας δεν περιλαμβάνει μόνο τον κλασικό μουσακά αλλά και γεύσεις που εμείς αποφεύγουμε καθημερινά. Μήπως να ξανασκεφτείς τους τοματοκεφτέδες;

Κρύα σούπα με γαρίδες, αγγούρι και γιαούρτι

Μια δροσιστική και εύκολη σούπα, κατάλληλη για τις ανεβασμένες θερμοκρασίες

Πιτάκια καρύδας αλά Survivor μόνο με 315 θερμίδες

Αυτά τα πιτάκια καρύδας αποτελούν το ιδανικό πρωινό και έχουν λίγες θερμίδες.

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο (και vegan και χωρίς γλουτένη)!

Η διατροφολόγος- διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου φτιάχνει μια εκπληκτική καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.

Το μυστικό υλικό για πιο αφράτα pancakes και βάφλες

Ένα μόνο υλικό αρκεί για να κάνει διαφορά στο αποτέλεσμα

«Γλυκές μέρες» στο ΤΙΤΑΝΙΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Αφιέρωμα στις Φράουλες από τις 10 Μαΐου