Tasty Guide : Επιδόρπια07 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Η συνταγή της εβδομάδας: Μία άκρως καλοκαιρινή τάρτα με φράουλες

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για δροσερή τάρτα με φράουλες

Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην τάρτα με φράουλες, πόσο μάλλον όταν είναι σε σχήμα καρδιάς. Ο γάλλος pastry chef Gontran Cherrier μοιράζεται μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τάρτα σε σχήμα καρδιάς με ολόφρεσκες φράουλες. Ιδανική για την απογευματινή επιθυμία σου για γλυκό και το τέλειο επιδόρπιο μετά από ένα δείπνο.

Τάρτα σε σχήμα καρδιάς με φράουλες

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά

Υλικά

250 γρ. φράουλες
2 ρολά ζύμης
1 ασπράδι αυγού
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κλωνάρι θυμάρι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο MadameFigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια03 Ιουλίου 2018

Τιραμισού σε ποτήρι – «σήκωσέ με ψηλά» γιατί δεν είμαι καλά

Αυτή τη συνήθεια του γλυκού που σου «παίρνει τη στενοχώρια» την ακολούθησα μεγαλώνοντας κι εγώ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μαΐου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Πασχαλινό τσουρέκι
Επιδορπια04 Απριλίου 2018

Πασχαλινό τσουρέκι | Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Cool Artisan!

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό των γιορτών

Best of network