Tasty Guide : Επιδόρπια01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Τι θα κάνεις το καρπούζι που έμεινε και δεν έφαγες; Γλυκό! Δες 5 εύκολες ιδέες!

Τι θα κάνεις το καρπούζι που έμεινε ή που ωρίμασε υπερβολικά; Σου έχουμε τέσσερις γλυκές χρήσεις που ούτε έχεις φανταστεί.

γλυκό καρπούζι

Το καρπούζι έμεινε και δεν θέλεις να το πετάξεις;
Φτιάξε pops με σοκολάτα!

Για 8 ξυλάκια:
Υλικά
1 καρπούζι
1/2 μπάρα μαύρης σοολάτας (72% κακάο για περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία)
ξυλάκια γρανίτας

Εκτέλεση:
Κόβεις το καρπούζι στη μέση κι έπειτα κόβεις φέτες πάχους 2 εκατοστών περίπου, έχοντας 8 φετούλες.
Τις περνάς στα ξυλάκια.
Λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και με κουταλάκι περιχύνεις τα ξυλάκια από καρπούζι.
Αν θέλεις πασπαλίζεις και με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σου.

Cupcakes με καρπούζι χωρίς ψήσιμο!

Υλικά:
1 καρπούζι
2 κουτάκια γάλα καρύδας με πλήρη λιπαρά
2 κουταλιές συρόπισ σφενδάμου
2 κουταλιές βανίλια (εκχύλισμα)
Ένα κουπάτ για μπισκότα στρογγυλό

Οδηγίες
Βάζεις το γάλα καρύδας στην κατάψυξη για έξι ώρες τουλάχιστον. Εκεί, θα διαχωριστεί η κρέμα και θα γίνει συμπαγής στο πάνω μέρος του κουτιού. Έτσι θα μπορείς να την βγάλεις σαν να ήταν παγωτό.
Κόβεις το καρπούζι στη μέση και έπειτα κόβεις φέτες των 4 εκατοστών. Έπειτα με το κουπάτ, δημιουργείς τη βάση του cupcake.
Βάζεις το καρπούζι στην κατάψυξη για δύο ώρες.
Ό,τι περισσέψει από το γάλα καρύδας, μπορείς να το χρησιμοποιείς στα smoothies.
Παίρνεις την κρέμα και ανακατεύεις με το σιρόπι και τη βανίλια και με ένα κορνέ διακοσμείς τα στρογγυλά κομμάτια του καρπουχιού.
Γαρνίρεις με φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

Watermelon Cupcakes for the win! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A post shared by Jennifer Glover (@carolinagirlcooks) on

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια03 Ιουλίου 2018

Τιραμισού σε ποτήρι – «σήκωσέ με ψηλά» γιατί δεν είμαι καλά

Αυτή τη συνήθεια του γλυκού που σου «παίρνει τη στενοχώρια» την ακολούθησα μεγαλώνοντας κι εγώ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μαΐου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Πασχαλινό τσουρέκι
Επιδορπια04 Απριλίου 2018

Πασχαλινό τσουρέκι | Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Cool Artisan!

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό των γιορτών

Best of network