Παγωμένο γλυκό με γιαούρτι και μαρμελάδα κεράσι
Παγωμένο γλυκό με γιαούρτι και μαρμελάδα κεράσι
Γρανίτα με κεράσι – Το ιδανικό γλύκισμα για καλό ύπνο
Γρανίτα με κεράσι – Το ιδανικό γλύκισμα για καλό ύπνο
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ01.08.2017

Τι θα κάνεις το καρπούζι που έμεινε και δεν έφαγες; Γλυκό! Δες 5 εύκολες ιδέες!

Τι θα κάνεις το καρπούζι που έμεινε ή που ωρίμασε υπερβολικά; Σου έχουμε τέσσερις γλυκές χρήσεις που ούτε έχεις φανταστεί.

γλυκό καρπούζι

Το καρπούζι έμεινε και δεν θέλεις να το πετάξεις;
Φτιάξε pops με σοκολάτα!

Για 8 ξυλάκια:
Υλικά
1 καρπούζι
1/2 μπάρα μαύρης σοολάτας (72% κακάο για περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία)
ξυλάκια γρανίτας

Εκτέλεση:
Κόβεις το καρπούζι στη μέση κι έπειτα κόβεις φέτες πάχους 2 εκατοστών περίπου, έχοντας 8 φετούλες.
Τις περνάς στα ξυλάκια.
Λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και με κουταλάκι περιχύνεις τα ξυλάκια από καρπούζι.
Αν θέλεις πασπαλίζεις και με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σου.

Cupcakes με καρπούζι χωρίς ψήσιμο!

Υλικά:
1 καρπούζι
2 κουτάκια γάλα καρύδας με πλήρη λιπαρά
2 κουταλιές συρόπισ σφενδάμου
2 κουταλιές βανίλια (εκχύλισμα)
Ένα κουπάτ για μπισκότα στρογγυλό

Οδηγίες
Βάζεις το γάλα καρύδας στην κατάψυξη για έξι ώρες τουλάχιστον. Εκεί, θα διαχωριστεί η κρέμα και θα γίνει συμπαγής στο πάνω μέρος του κουτιού. Έτσι θα μπορείς να την βγάλεις σαν να ήταν παγωτό.
Κόβεις το καρπούζι στη μέση και έπειτα κόβεις φέτες των 4 εκατοστών. Έπειτα με το κουπάτ, δημιουργείς τη βάση του cupcake.
Βάζεις το καρπούζι στην κατάψυξη για δύο ώρες.
Ό,τι περισσέψει από το γάλα καρύδας, μπορείς να το χρησιμοποιείς στα smoothies.
Παίρνεις την κρέμα και ανακατεύεις με το σιρόπι και τη βανίλια και με ένα κορνέ διακοσμείς τα στρογγυλά κομμάτια του καρπουχιού.
Γαρνίρεις με φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

Watermelon Cupcakes for the win! ??????

A post shared by Jennifer Glover (@carolinagirlcooks) on

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr 

More from

TASTY GUIDE

Στο Λονδίνο μπορείς να δειπνήσεις μέσα σε ιγκλού

Στο Coppa Club κατά μήκος του Τάμεση

Σούπερ υγιεινό κέικ με χαρουπάλευρο

Ποιος είπε πως η διαιτολόγος δεν απολαμβάνει γλυκά τις Κυριακές. Η Κλειώ Δημητριάδου φτιάχνει σοκολατένιο κέικ με χαρουπάλευρο.

Αυγά benedict με σος ολαντέζ από αβοκάντο

Ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης ετοιμάζει αυγά benedict με σος hollandaise από αβοκάντο, μια συνταγή που θα λατρέψεις

Μπιφτέκια σολομού με σος γιαουρτιού

Δοκίμασε τη συνταγή της ειδικού και θα μας θυμηθείς

Βρήκαμε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου και είναι ακριβώς έτσι όπως το είχες ονειρευτεί

Θεωρείται το κορυφαίο του πλανήτη σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι bio, organic και vegetarian διευθύνσεις της πόλης που πρέπει να ξέρεις

Οι εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας

Σπιτικές φρυγανιές με chia και λιναρόσπορο

Φτιάξε φρυγανιές chia με λιναρόσπορο σύμφωνα με την κετογονική δίαιτα

Spread μήλου χωρίς ζάχαρη: Το τοστ σου θα το λατρέψει!

Αργομαγειρεμένο γλυκό spread μήλου, που θα συνοδεύσει αρμονικά το τοστ σου τα φθινοπωρινά απογεύματα