Tasty Guide : Εύκολες Συνταγές12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Φτιάξε vegan κορμό σοκολάτας με την πανεύκολη συνταγή του Cool Artisan

Τέλειο γλυκό αν είσαι vegan και υγιεινό αν θέλεις κάτι για τη λιγούρα.

Είτε κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως «vegan» και ψάχνεις εκείνο το twist που θα κάνει τη διαφορά στη διατροφή σου είτε αναζητάς κάτι υγιεινό και νόστιμο για εκείνες τις στιγμές που θέλεις α-π-ε-γ-ν-ω-σ-μ-έ-ν-α κάτι γλυκό (ακόμα κι αν δεν είσαι vegan), αυτή η συνταγή του Γαβριήλ Νικολαΐδη για vegan κορμό σοκολάτας θα σε ενθουσιάσει.

Δες όλες τις συνταγές του Cool Artisan εδώ

Vegan κορμός σοκολάτας

Υλικά
500 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
200 γρ. φουντούκια
3 κ.σ. έλαιο καρύδας
4 κ.σ. σκόνη κακάο, ακατέργαστο
3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)
ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

Οδηγίες

  • Ξεκινάμε βάζοντας τους ξηρούς καρπούς στο μπλέντερ. Χτυπάμε για 1 λεπτό, μέχρι να θρυματιστούν τα φουντούκια.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από τη ζάχαρη.
  • Χτυπάμε για 3-4 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία, μαλακή ζύμη.
  • Πλάθουμε τον κορμό σοκολάτας με το μείγμα χρησιμοποιώντας τα χέρια μας.
  • Τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
    *Φυλάσσεται στο ψυγείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

bagel
Ευκολες Συνταγες22 Ιουλίου 2018

Αυτό το bagel διαφέρει από αυτά που έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα

Έχεις δοκιμάσει ξανά bagel από noodles γλυκοπατάτας;

σάντουιτς
Ευκολες Συνταγες17 Ιουλίου 2018

Αυτό ίσως να είναι το πιο νόστιμο και υγιεινό σάντουιτς

Ένα κάθαρο γεύμα με γεύση «βρόμικου».

Ευκολες Συνταγες09 Ιουλίου 2018

Πώς θα φτιάξεις τα τέλεια tacos με carne asada

Μεξικάνικο food porn στα καλύτερά του

Τραχανότο με παντζάρι και τυριά από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη
Ευκολες Συνταγες06 Ιουλίου 2018

Τραχανότο με παντζάρι και τυριά από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη

Ο τραχανάς είναι τέλειος καμβάς για να παίξεις με ό,τι γεύση σκεφτείς

Sambal Oelek: Φτιάξε την καυτερή σάλτσα από την Ινδονησία για λαχανικά, ψάρια και ψητά
Ευκολες Συνταγες03 Ιουλίου 2018

Sambal Oelek: Φτιάξε την καυτερή σάλτσα από την Ινδονησία για λαχανικά, ψάρια και ψητά

Μία πολύ διαφορετική αλλά και εύκολη συνταγή που ταιριάζει με τα περισσότερα πιάτα σου

Best of network