Follow us

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι

Μας ταξιδεύει στο Πήλιο για «μπομπάρι» και στο Λονδίνο για να συναντήσουμε το αδερφάκι του Κολωνακιώτικου Carpo

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι


Μας ταξιδεύει στο Πήλιο για «μπομπάρι» και στο Λονδίνο για να συναντήσουμε το αδερφάκι του Κολωνακιώτικου Carpo


Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι

Μυρωδάτη συνταγή που ετοιμάζεται γρήγορα σε ένα μόνο τηγάνι. Κάνε κλικ εδώ για να δεις την εκτέλεση βήμα βήμα.

Love No18: Στο Λονδίνο it’s Carpo’clock!

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο Λονδίνο, στο 16 της Picadilly street αν σου μυρίσει φυστίκι θα είναι ελληνικό και θα καβουρδίζεται μπροστά σου, σε ένα εκπληκτικό μαγαζί που με το ντιζάιν του σε κάνει περήφανο που είσαι έλληνας. Μάθε περισσότερα εδώ

Eat No18: Μεταξογένης

Η Ελένη, ως ντόπια, μας ξενάγει στην off-broadway αυλή του Μεταξογένη για την τοπική σπεσιαλιτέ του Πηλίου. Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ