Follow us

H νέα εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου και το πρόσφατο ταξίδι του

Ο αγαπημένος μας ζαχαροπλάστης μοιράζεται εμπειρίες και φωτογραφίες από το τελευταιο του, γεμάτο αρώματα, ταξίδι στη Μαδαγασκάρη

parliaros

Ο αγαπημένος μας ζαχαροπλάστης μοιράζεται εμπειρίες και φωτογραφίες από το τελευταιο του, γεμάτο αρώματα, ταξίδι στη Μαδαγασκάρη.

Τον Οκτώβριο ξεκινάει και η εκπομπή μου στον Σκάι. Φέτος, έχουμε μια μεγάλη αλλαγή. Το στούντιο θα είναι διαφορετικό. Μέχρι πρότινος, κάναμε τα γυρίσματα στο υπόγειο του ζαχαροπλαστείου μου στην Κηφισιά, εκεί που γίνονται και τα σεμινάρια. Όμως, φέτος το στούντιό μας μεταφέρεται στα κεντρικά μας, στο κτίριο των Αμπελοκήπων, εκεί όπου έχω το γραφείο μου, τη βιβλιοθήκη μου και εκεί που γίνεται και το μοντάζ από τον σκηνοθέτη και φίλο μου Κώστα Καπετανίδη.

Ο ένας όροφος λοιπόν διαμορφώθηκε από την αρχή για να φιλοξενήσει το στούντιο. Το βασικό χρώμα που επιλέξαμε είναι το λευκό. Όλα τα ανέλαβε ο αρχιτέκτονας και στενός μου φίλος πια, Στέλιος Κόης, ο οποίος είχε σχεδιάσει και το ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα...

H νέα εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου και το πρόσφατο ταξίδι του

Ελπίζω να έχουμε μια πολύ ωραία και γλυκιά χρονιά. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα φροντίσω γι’ αυτό. Και κάνω την αρχή με μια συνταγή πολύ αγαπημένη, η οποία δεν χώρεσε στο τεύχος μας.

Για να δεις ολόκληρο το post στο blog του Στέλιου Παρλιάρου στο madamefigaro.gr κάνε κλικ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ