Follow us

To «καλύτερο ρούμι στον κόσμο» ήρθε και στην Ελλάδα!

Το αυθεντικό ρούμι Καραϊβικής από τον Άγιο Δομίνικο ήρθε στη χώρα μας

roumi

Το αυθεντικό ρούμι Καραϊβικής από τον Άγιο Δομίνικο ήρθε στη χώρα μας


The story: Το Ron Barcelo γεννήθηκε το 1929 και υπήρξε το όραμα του Julian Barcelo, ενός νεαρού Ισπανού επιχειρηματία, που ίδρυσε την Barcelo & Co στην πόλη του Σάντο Ντομίνγκο το 1930. Έκτοτε, οι κατάλληλες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου έκαναν το Ron Barcelo ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ρούμια στην Καραϊβική.

To «καλύτερο ρούμι στον κόσμο» ήρθε και στην Ελλάδα!

Το επόμενο στάδιο, αναπόφευκτα, ήταν πολύ σύντομα να ξεπεράσει τα σύνορα της Καραϊβικής και σήμερα να είναι παρόν σε περισσότερες από 50 χώρες, έχοντας σαν όραμα να συνεχίσει την παράδοση και την εμμονή στην ποιότητα της οικογένειας Barcelo σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα σε μερικές δεκαετίες από την έναρξη των εξαγωγών του, το Ron Barcelo βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου με τα αγαπημένα εθνικά ρούμια, ενώ το Ron Barcelo Imperial απέκτησε τη διάκριση “καλύτερο ρούμι στον κόσμο” από το διάσημο Beverage Tasting Institute of Chicago, με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του Ινστιτούτου. Συνολικά, το Ron Barcelo έχει κερδίσει πάνω από 14 βραβεία ποιότητας και γεύσης σε διεθνείς διαγωνισμούς ποτών.

Η «πατρίδα» του, ο Άγιος Δομίνικος είναι και ο τόπος με τις ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή ρούμι παγκοσμίως.
Δύο είναι οι σημαντικοί παράγοντες για αυτό: η θερμοκρασία και το ζαχαροκάλαμο. (Στον Αγ. Δομίνικο και τα δύο συνηγορούν στο ιδανικό αποτέλεσμα, καθώς η μεν πρώτη κυμαίνεται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου στους 30 περίπου βαθμούς, ενώ η τοπική ποικιλία ζαχαροκάλαμου “azucareras” θεωρείται από τους ειδικούς ως η κορυφαία στον κόσμο).

To «καλύτερο ρούμι στον κόσμο» ήρθε και στην Ελλάδα! - εικόνα 2

Οι ιδανικές συνθήκες για να είναι το Ron Barcelo το πιο γευστικό και μεστό ρούμι παγκοσμίως ολοκληρώνονται με φυσική διαδικασία παλαίωσης χωρίς τεχνητά μέσα. Το ποτό ωριμάζει σε βαρέλια από αμερικάνικο δρυ σε 65-70 βαθμούς αλκοόλ για τουλάχιστον 14 μήνες.

To «καλύτερο ρούμι στον κόσμο» ήρθε και στην Ελλάδα! - εικόνα 3


Η συλλογή του Ron Barcelo

Ron Barcelo Blanco:
Κρυστάλλινο λευκό ρούμι. Παλαιώνει σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια και αποστάζεται μέσα από φίλτρα άνθρακα για την εξασφάλιση της καθαρότητας και διαύγειας.
Ιδανικό να το απολαύσετε με τα αγαπημένα σας cocktail: Mojito, Daquiri, Mai Tai

Ron Barcelo Anejo: Μια απολαυστική δημιουργία από το καλύτερο ποιότητας ρούμι, που υπομονετικά ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια. Ανώτερη ποιότητα απόσταξης με παραδοσιακή Δομινικανή παράδοση.
Ιδανικό σκέτο, με πάγο ή σε εκλεκτά rum cocktails.

Ron Barcelo Imperial: Αποτέλεσμα της πιο εξαιρετικής επιλογής ζαχαροκάλαμου Καραϊβικής. Εκλεκτό απόθεμα ευγενής οικογένειας, γέννημα ενός αυστηρού σεβασμού πολλών ετών
Ιδανικό σκέτο ή με πάγο, ή σε premium cocktails.

Ron Barcelo Imperial Premium Blend: Παλαιωμένο φυσικά, με νότες ξύλου, καραμέλας και βανίλιας και ομαλή, ισορροπημένη γεύση
Μεταξένιο στον ουρανίσκο, με μεγάλη και ευχάριστη επίγευση
Απολαμβάνεται σκέτο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ