Follow us

Αυτό είναι το νέο αγαπημένο μας ποτό

Επιτέλους, ήρθαν και στην Ελλάδα τα ποτά με την πιο πλούσια, φρουτένια γεύση

Αυτό είναι το νέο αγαπημένο μας ποτό

Επιτέλους, ήρθαν και στην Ελλάδα τα ποτά με την πιο πλούσια, φρουτένια γεύση!


Στο εξωτερικό και μάλιστα στις πιο βόρειες χώρες της Ευρώπης, τα cider είναι το πιο δημοφιλές ποτό! Εκτός από απολαυστικό είναι και το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε "girls' night out"! Τώρα πλέον βρίσκουμε το Premium Cider Kopparberg σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, το Kopparberg έχει γίνει και ένα μόνιμο "αξεσουάρ" εδώ στα headquarters του missbloom.gr

Πρόκειται για ένα απόλυτα δροσιστικό ποτό, που παράγεται στη Σουηδική πόλη Kopparberg. Παραδοσιακά τα ciders έχουν βάση το μήλο και το αχλάδι. Ένα βασικό συστατικό του ιδιαίτερου ποτού είναι το νερό, που στην περίπτωση του Kopparberg, προέρχεται από τοπικές πηγές που εξασφαλίζουν απαλή υφή και άριστο αποτέλεσμα γεύσης. Πρόκειται για ένα ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, κατάλληλο για κάθε ώρα. Είναι ιδανικό για να κλείσουμε μια δημιουργική μέρα στο γραφείο!

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν ήδη 4 γεύσεις:


Σερβίρεται ιδανικά σε μεγάλο ποτήρι με πάγο ή πίνεται παγωμένο απευθείας από το μπουκάλι.

Δοκίμασε το αφού επιλέξεις τη γεύση που σου ταιριάζει περισσότερο!


KOPPARBERG PEAR CIDER
Αχλάδι

Είναι το πρώτο ποτό από αχλάδι σε πωλήσεις στον κόσμο! Η παραγωγή του ξεκίνησε και συνεχίζεται στο Kopparberg της Σουηδίας. Το ποτό από αχλάδι Kopparberg διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Έχει φωτεινό χρώμα και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δροσιστική γεύση φρούτων.

KOPPARBERG STRAWBERRY & LIME
Φράουλες & Κίτρο

Ο χυμός από τις φράουλες και το κίτρο προστίθεται στη γκάμα του Kopparberg, για να δώσει μια έντονη φρουτώδη γεύση. Σερβίρετε με πολλά.. πολλά… παγάκια!

KOPPARBERG MIXED FRUIT
Μιξ φρούτων

Το Kopparberg Mixed Fruit προσφέρει μια ιδιαίτερη πινελιά στην παραδοσιακή γεύση του μηλίτη. Ο χυμός από βατόμουρα και φραγκοστάφυλα αναμιγνύεται με τον μηλίτη και παράγει ένα ποτό με πραγματικά μοναδική, φρουτώδη γεύση!

KOPPARBERG WILDBERRIES
Βατόμουρο

Το Kopparberg Wildberries Cider παράγεται από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση, βατόμουρα, μύρτιλλα και φράουλες. Ένας τέλειος μηλίτης για όσους προτιμούν κάτι πιο σύνθετο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ