Follow us

Είσαι λάτρης του καφέ; Γίνε ο καλύτερος barista του σπιτιού σου

Μάθε τα μυστικά για να φτιάχνεις και να απολαμβάνεις τον τέλειο Nescafe

Είσαι λάτρης του καφέ; Γίνε ο καλύτερος barista του σπιτιού σου

Σοβαρή επισήμανση πριν από όλα: Είσαι λάτρης του καφέ; Αν ναι, τότε είσαι στο σωστό μέρος για να μάθεις όλα τα μυστικά. Αν όχι, τότε πάλι πρέπει να δεις τι έχει να σου πει ο Nescafe, καθώς είναι σίγουρο ότι θα σε πείσει να υιοθετήσεις αυτή την αγαπημένη συνήθεια.

Μέσα από το νέο microsite του Nescafe www.nescafeforstarters.gr ο καθένας έχει τη δυνατότητα να καταπιαστεί με μια δραστηριότητα ή να γίνει expert σε ένα συγκεκριμένο τομέα παρακολουθώντας μερικά βίντεο που θα κατευθύνουν κάθε του κίνηση, μέχρι το αποτέλεσμα να στεφθεί με πλήρη επιτυχία.


Με βάση τα όσα είπαμε, ερωτώ ξανά: Είσαι λάτρης του καφέ; Τότε πρέπει να παρακολουθήσεις οπωσδήποτε το βίντεο του Nescafe που στόχο έχει να σε κάνει τον καλύτερο barista του σπιτιού σου και να προσφέρει σε εσένα και τους φίλους σου την καλύτερη εμπειρία καφέ μέσα από την ακαταμάχητη γεύση και την θελκτική μυρωδιά.

Nescafe Classic, Nescafe Classic Latte, Nescafe Frappe, Nescafe Espresso, Nescafe Freddo Espresso και άλλα είναι μόνο μερικά από τα ήδη καφέ που μπορείς να παρασκευάσεις στο σπίτι, μόνη σου κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται από που έχεις αντλήσει τότε λεπτομέρειες.

Οι σωστές δοσολογίες, θερμοκρασίες, μυστικά για την κρέμα, την υφή και την μυρωδιά καθώς και προτάσεις για καινοτόμες δημιουργίες με την χρήση του Nescafe είναι όλα όσα μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα βίντεο του www.nescafeforstarters.gr.

Δες το πρώτο μάθημα και γίνε και εσύ ο barista για την παρέα σου. Ξεκινάμε; Άλλωστε, It all starts with a Nescafe!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ