Follow us

Μακεδονικός Χαλβάς: Μεγάλη διάκριση για το αγαπημένο ελληνικό έδεσμα

Η εταιρία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου συμμετείχε για δεύτερη χρονιά, μέσω της H+K Strategies, στα Ermis Awards. Ποιο βραβείο απέσπασε τελικα;

halvas

Η εταιρία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου συμμετείχε για δεύτερη χρονιά, μέσω της H+K Strategies, στα Ermis Awards. Ποιο βραβείο απέσπασε τελικα;


Τα Ermis Awards είναι ο πιο σημαντικός θεσμός του κλάδου επικοινωνίας και ο Μακεδονικός Χαλβάς απέσπασε σε αυτή τη διοργάνωση το βραβείο Ermis PR Gold, στην κατηγορία Integrated Campaigns.

Μακεδονικός Χαλβάς: Μεγάλη διάκριση για το αγαπημένο ελληνικό έδεσμα

Με βασικά κριτήρια διάκρισης τη δημιουργικότητα, τον άριστο στρατηγικό σχεδιασμό και τις στοχευμένες ενέργειες σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας, η εταιρία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου κατέκτησε το βραβείο για το ολιστικό πλάνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το οποίο υλοποιήθηκε το 2014 και είχε ως στόχο την επικοινωνία των ευεργετικών ιδιοτήτων του Μακεδονικού Χαλβά, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με την ανάγκη ένταξής του στο καθημερινό διαιτολόγιο, στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής πλήρως ενταγμένης στη Μεσογειακή διατροφή.

Μακεδονικός Χαλβάς: Μεγάλη διάκριση για το αγαπημένο ελληνικό έδεσμα - εικόνα 2

Αναλυτικά, το πρόγραμμα επικοινωνίας περιλάμβανε υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης περιεχομένου, media relations, event management, αξιοποίηση key influencers & ambassadors, χορηγίες αθλητικών δράσεων και digital PR.

Μια τέτοια διάκριση στα Ermis Awards 2014 αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση για την εταιρία και τα προϊόντα της, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε επένδυσε συστηματικά στη δημιουργία της ανανεωμένης εικόνας του Μακεδονικού Χαλβά, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες για το κοινό της.

Ελπίζουμε αυτό να είναι τοι κίνητρο της εταιρίας για ακόμη πιο δυναμική παρουσία και επενδύσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας, στο μέλλον!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ