Follow us

Finedininglovers: Το site που λατρεύουν οι foodies

Κι ένας διαγωνισμός έκπληξη

Finedininglovers: Το site που λατρεύουν οι foodies
Κι ένας διαγωνισμός έκπληξη

Αν αγαπάς το καλό φαγητό, θέλεις να ανακαλύπτεις νέες συνταγές και να ενημερώνεσαι για τις τάσεις στον χώρο της γαστρονομίας, τότε το finedininglovers.com είναι το site που θα λατρέψεις. Πρόκειται για μία πλατφόρμα αφιερωμένη στους λάτρεις του φαγητού που σου δίνει την κουλτούρα της γεύσης και τις απολαύσεις της, μέσα από ιστορίες, άρθρα, συνεντεύξεις chef, βίντεο και φωτογραφίες.

Από το πώς να φτιάξεις σπιτικό παγωτό μέχρι τα κλασικά λάθη που μπορεί να κάνεις στην κουζίνα, το site είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες. Το finedininglovers.com υποστηρίζει επίσης το ανθρακούχα νερό S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό Aqua Panna, τα οποία συνοδεύουν ιδανικά το φαγητό, το κρασί και τον καφέ, είτε αναδεικνύοντας είτε συμπληρώνοντας τη γεύση.

Finedininglovers: Το site που λατρεύουν οι foodies

Πέρα όμως από τις πληροφορίες, το finedininglovers.com προσφέρει στους απανταχού foodies την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στον κόσμο της γαστρονομίας, ψηφίζοντας τον καλύτερο νεαρό chef στον διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2015. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με μία Grand Final τελετή στο Μιλάνο. Η εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη παγκόσμια προσπάθεια ανεύρεσης ταλέντων ανάμεσα σε νεαρούς chef, ενώ έχουν ήδη προηγηθεί ημιτελικοί σε 20 περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο με χιλιάδες chef να στέλνουν τις αιτήσεις τους.

Έτσι, στις 26 Ιουνίου, οι 20 chef που έφτασαν στον τελικό θα μαγειρέψουν στο Μιλάνο, διεκδικώντας τον τίτλο του S. Pellegrino Young Chef 2015, αλλά και μία συνεργασία με την Vogue Italia. Η Vogue Italia έχει αναθέσει σε κάθε chef να συνεργαστεί με μία νεαρή σχεδιάστρια μόδας. Κάθε designer έχει ερμηνεύσει το πιάτο του chef, ακολουθώντας τη δική του έμπνευση και στυλιστική προσέγγιση. Εκπρόσωπος των μεσογειακών χωρών είναι ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ιδιοκτήτης και executive chef του εστιατορίου CTC, ο οποίος καλείται να συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια Daizy Shely, η οποία γεννήθηκε στο Ισραήλ και πλέον εργάζεται στο Μιλάνο. Η εμπνευσμένη από Ελλάδα πρόταση «Ρίζες της Ελλάδας σε Σαλάτα με Παγωτό από Επτάζυμο Ψωμί», έδωσε στον Executive Chef το εισιτήριο για τον τελικό, έχοντας διακριθεί ανάμεσα στις χώρες της Μεσογείου. Προλαβαίνεις ακόμα να ψηφίσεις online το αγαπημένο σου ζευγάρι.

Finedininglovers: Το site που λατρεύουν οι foodies - εικόνα 2
Το πιάτο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ