Follow us

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ μόνο για brunch από τις 27 Σεπτεμβρίου

Οι Κυριακές γίνονται πιο ενδιαφέρουσες στο The Clumsies 

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ μόνο για brunch στο The Clumsies

Οι Κυριακές γίνονται πιο ενδιαφέρουσες στο The Clumsies


Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει καλοδεχτεί το brunch, με τους κατοίκους της να ενδίδουν χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυγά ποσέ, στρώσεις από pancakes και Bloody Mary. Σκεπτόμενη ότι κανένα είδος φαγητού δεν είναι περισσότερο συνυφασμένο με το ποτό από το brunch και ταυτόχρονα τόσο παραμελημένο ή αδικημένο, η ομάδα του "The Clumsies" θέλησε να εξερευνήσει αν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης ενός brunch. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Sunday Brunch Festival, ενός γαστρονομικού φεστιβάλ με θέμα αποκλειστικά το brunch.

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ μόνο για brunch από τις 27 Σεπτεμβρίου

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ μόνο για brunch από τις 27 Σεπτεμβρίου - εικόνα 2

Έτσι, η κουζίνα του “The Clumsies” θα παραχωρείται σε ένα διαφορετικό guest chef κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ο οποίος θα παρουσιάζει ένα brunch menu της δικής του έμπνευσης, το οποίο και θα σερβίρεται από τις 12 μ.μ. έως και τις 6 μ.μ. Ταυτόχρονα, το Bar του “The Clumsies” θα ετοιμάζει τα ιδανικά συνοδευτικά ποτά για την περίσταση: Virgin Bloody Mary’s σε διαφορετικές εκδοχές γεύσεων, μη αλκοολούχα ποτά, smoothies κ.α.

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ μόνο για brunch από τις 27 Σεπτεμβρίου - εικόνα 3

Η λίστα με τους Chefs που θα συμμετέχουν μεγαλώνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται και νέα ονόματα. Τα πρώτα ονόματα που θα παρουσιαστούν στο Sunday Brunch Festival είναι:


27 Σεπτεμβρίου (έναρξη φεστιβάλ)

Θάνος Φέσκος: Sous Chef του εστιατορίου Hytra και ο επόμενος Sous Chef (από αρχές Οκτωβρίου) του εμβληματικού εστιατορίου Geranium της Κοπεγχάγης (2 αστέρια Michelin).

4 Οκτωβρίου

Jean - Charles Métayer: Chef de Cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens και ένας από τους πιο ταλαντούχους Γάλλους Chef.
11 Οκτωβρίου

Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των Chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.

18 Οκτωβρίου

Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και Chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση), 1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών.



Για την συμμετοχή στις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση - 6971978948



The Clumsies
Πραξιτέλους 30, Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ