Follow us

Επιμένουμε Βιολογικά

Τα νέα βιολογικά βότανα της Apivita, η σειρά APIVITA ORGANIC HERBAL TEA, φέρνουν την ελληνική φύση στο ποτήρι μας.

votanaapivita


Τα νέα βιολογικά βότανα της Apivita, η σειρά APIVITA ORGANIC HERBAL TEA, φέρνουν την ελληνική φύση στο ποτήρι μας.

Είναι φυσικά και ήρθαν για να μας βοηθήσουν να τονωθούμε, να αποτοξινωθούμε και να χαλαρώσουμε με τον πιο φυσικό τρόπο, χειμώνα και καλοκαίρι. Περιέχουν βότανα από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων, ενώ απολυμαίνονται χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας. Η νέα σειρά APIVITA ORGANIC HERBAL TEA είναι πιστοποιημένη από τη ΔΗΩ και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Πίνονται ζεστά, αλλά και κρύα, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη γεύση και τις ευεργετικές τους ιδιότητες όλες τις εποχές του χρόνου.

Η σειρά περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

ENERGY ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Επιμένουμε Βιολογικά

Τονωτικό Μείγμα βοτάνων με Άγριο τριαντάφυλλο, κάρδαμο και κανέλα, που τονώνει,(Κάρδαμο, Δυόσμος, Άγριο Τριαντάφυλλο, Φασκόμηλο), ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα (άγριο τριαντάφυλλο, τσάι του βουνού), κάνει καλό στο στομάχι (δίκταμο, βασιλικός, δυόσμος, κάρδαμο) και δρα κατά της κατάθλιψης (Φασκόμηλο, Θυμάρι, Βασιλικός). Είναι ιδανικό για όσους πίνουν πολλούς καφέδες μέσα στην ημέρα, ώστε να αντικαταστήσουν έναν ή περισσότερους από αυτούς ή να αντικαταστήσουν το καφέ αργά το απόγευμα, που προκαλεί εκνευρισμό & αϋπνία.

DETOX ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Επιμένουμε Βιολογικά - εικόνα 2

Μείγμα βοτάνων για αποτοξίνωση και αδυνάτισμα με λουίζα, ταραξάκο και αγριοκυπάρισσο, που βοηθά στην αποτοξίνωση (Λουίζα, Ταραξάκο), έχει διουρητική δράση και λειτουργεί κατά της κατακράτησης υγρών (Αγριοκυπάρισσο, Πράσινο τσάι, Ταραξάκο, Σαμπούκος), ενεργοποιεί τον μεταβολισμό (Πράσινο τσάι) και κάνει καλό στο στομάχι (Γλυκίριζα, Μάραθο, Λουίζα, Αγριοκυπάρισσο, Ταραξάκο). Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως με την αποτοξίνωση η επιδερμίδα γίνεται μέρα με τη μέρα πιο καθαρή και ξαναβρίσκει τη λάμψη της.

RELAX ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Επιμένουμε Βιολογικά - εικόνα 3

Χαλαρωτικό μείγμα βοτάνων με τίλιο, βανίλια και μελισσόχορτο, που έχει χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες (Μελισσόχορτο, Τίλιο, Βανίλια), βοηθά στις αϋπνίες (Τίλιο, Λουίζα) και ενισχύει το πεπτικό σύστημα (Μελισσόχορτο, Γλυκόριζα, Λουίζα, Μάραθο). Είναι ιδανικό στο τέλος μια κουραστικής ημέρας, καθώς διευκολύνει τον ύπνο, ενώ είναι κατάλληλο και για παιδιά πάνω από 4 ετών και για ένα ήσυχο ύπνο.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ