Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας από την Luciana Cremonini Λογαρά
Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας από την Luciana Cremonini Λογαρά
Το γαλλικό απεριτίφ που γοητεύει το γυναικείο φύλο
Το γαλλικό απεριτίφ που γοητεύει το γυναικείο φύλο
TASTY NEWS02.02.2014

9 + 1 ελληνικά food blogs που ξεχωρίζουμε

Οι food bloggers, oι φωτογραφίες και οι συνταγές που μας ανοίγουν την όρεξη και μας ταξιδεύουν

thefoodiecorner.gr

Η Ελένη από το thefoodiecorner.gr μοιράζεται την αγάπη της για την ελληνική και αγγλική κουζίνα (αφού έχει διπλή καταγωγή) μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες των συνταγών που φτιάχνει στην κουζίνα της. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι το slow cooker, μια ηλεκτρική γάστρα, στην οποία βασίζει τις περισσότερες συνταγές.

www.aegeanpan.com

Όλο το Αιγαίο σε ένα πιάτο! Το www.aegeanpan.com είναι ένα παράθυρο στο Αιγαιο, ένα παράθυρο που σου φέρνει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των παραδοσιακών, ελληνικών, νησιώτικων συνταγών.

theonewithallthetastes.blogspot.gr

Στο theonewithallthetastes.blogspot.gr θα βρεις προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι, πρωτότυπες ιδέες για μπουφέ, λαχταριστά επιδόρπια, αλμυρές και γλυκές προτάσεις για να δώσεις μία πιο ιδιαίτερη πινελιά στο πρωινό του σαββατοκύριακου, μπισκότα και κέικ για να συνοδεύσεις τον καφέ, εύκολα και νόστιμα σνακ για τη δουλειά ή το σχολείο.

taxidionline.blogspot.gr

To «Τόπων Γεύση» είναι το προσωπικό blog του Nίκου Γ. Μαστροπαύλου -υποστηρικτής του κινήματος Slow Food που επιδιώκει την προστασία των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας που χάνεται- ο οποίος ταξιδεύοντας στη Ελλάδα, γνωρίζει, γεύεται και φωτογραφίζει τα ιδιαίτερα πιάτα αλλά και τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας. Κάνοντας κλικ στο taxidionline.blogspot.gr «ταξιδεύουμε» και εμείς μαζί του και γνωρίζουμε τοπικές συνταγές και κρυμμένες γωνιές της Ελλάδας.

More from

TASTY GUIDE

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Pallas Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

Τα μεσημέρια της Κυριακής είναι παραδοσιακά οικογενειακή υπόθεση! 

Συνταγή για βρώμη με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι σαν μπισκοτένιο γλυκό

Απόλαυσε ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα έχεις προετοιμάσει από το βράδυ. Βρώμη που δε χρειάζεται μαγείρεμα!

Το Simul Gastronomy situ υποδέχεται τη νέα σεζόν στο Κολωνάκι

Με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες

Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018

Πριν από εσένα, για το στομάχι σου

Common Secret: Το «μυστικό» που λαχταράς να σου αποκαλυφθεί

Μία ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας