Tasty Guide : Tasty News04 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό γλυκό του Instagram

Ο Dominique Ansel έκανε και πάλι τα μαγικά του

Γνωστός για την αστείρευτη δημιουργικότητά του, ο Dominique Ansel είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργικούς pastry chef της εποχής μας. Μετά την επιτυχία του cronut to 2013, ο Ansel δεν σταμάτησε να μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του, τις οποίες μπορεί να απολαύσει κανείς στα Dominique Ansel Bakery.

Η πιο πρόσφατη δημιουργία του, “What-a-Melon Soft Serve”, είναι πιο καλοκαιρινή από ποτέ και έχει κατακτήσει ήδη το Instagram. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σάντουιτς καρπουζιού με παγωτό και chocolate chips (αντί για κουκούτσια). Το γλυκό είναι διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα του Dominique Ansel στο Τόκιο, αλλά όπως πληροφόρησε ο ίδιος τους followers του μέσω του Instagram, θα πωλείται και στο κατάστημα της Νέας Υόρκης για λίγες μόνο μέρες με αφορμή τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Όλοι εμείς μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το Instagram, και γιατί όχι, να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τη δική μας εκδοχή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY NEWS

Flora Mykonos
Tasty News20 Ιουνίου 2018

Το πρώτο VIP super market του πλανήτη φυσικά και βρίσκεται στη Μύκονο

Μια επίσκεψη στο Flora αποτελεί μοναδική εμπειρία στο νησί των Ανέμων.

Tasty News06 Δεκεμβρίου 2017

Τα πιο λαχταριστά ροφήματα για τις γιορτές!

Ιδανικά για το κρύο και το γιορτινό mood του σπιτιού σου

Tasty News28 Νοεμβρίου 2017

Όλα όσα οφείλεις να γνωρίζεις για το επικό κρέας που λέγεται wagyu

Και πώς θα παραγγείλεις σωστά ένα από τα καλύτερα κρέατα του πλανήτη.

Tasty News24 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα ιαπωνικά φαγητά που πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από το σούσι

Καλά τα maki και τα sashimi, αλλά τι άλλο υπάρχει;

Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Τα Friday Early Drinks στο Zonars είναι αυτό που χρειάζεσαι κάθε Παρασκευή

Το απόγευμα της Παρασκευής δίνουμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας

Belcolade
Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Mια απολαυστική βραδιά γεμάτη βελγική σοκολάτα

Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην σοκολάτα

Tasty News20 Νοεμβρίου 2017

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Best of network