Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018
Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018
Το λάθος στο μαγείρεμα των ζυμαρικών που ΟΛΟΙ κάνουμε!
Το λάθος στο μαγείρεμα των ζυμαρικών που ΟΛΟΙ κάνουμε!
Tasty News10.11.2017

Common Secret: Το «μυστικό» που λαχταράς να σου αποκαλυφθεί

Μία ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Kάποιοι θα το χαρακτήριζαν ως κοινό μυστικό. Αυτοί που ξέρουν όμως, γνωρίζουν πως το Common Secret είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας εκείνη τη ζεστασιά -κυριολεκτικά και μη- που όλοι έχουν ανάγκη. Το Common Secret σε υποδέχεται στο φιλόξενο εσωτερικό του, με τους οικείους τόνους του ξύλου και την εκλεκτική διακόσμηση, την χαρακτηριστική βιβλιοθήκη και τους αναπαυτικούς καναπέδες, για να σε ταξιδέψει νοερά σε κάποια χειμωνιάτικη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην Κηφισιά.

Και αν ο κομψός χώρος του είναι αυτός που σου κάνει την πρώτη θετική εντύπωση και σε αφήνει να απολαύσεις στον απόλυτο βαθμό την αίσθηση της πραγματικής φιλοξενίας, τότε η κουζίνα του θα σε κάνει πιστό του συνοδοιπόρο. Σε αυτήν, πρωταγωνιστεί το φιλέτο σε κλασικές εκδοχές του, φυσικά πάντοτε σε «συνεργασία» με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το ατομικό Beef Wellington με τραγανή σφολιάτα, το αρωματικό Beef Bourguignon, με καρότα και βελουτέ πουρέ κολοκύθας και το Beef Steak με σάλτσα βαλσάμικου, πουρέ αρακά, καραμελωμένα κρεμμύδια και mini Yorkshire pudding είναι σίγουρα μεταξύ των επιλογών που θα γοητεύσουν τον ουρανίσκο σου, πριν ακόμη κερδίσουν την καρδιά σου.

Ατομικό Beef Wellington: Φιλέτο καλυμμένο με πατέ άγριων μανιταριών και μπέικον μέσα σε σφολιάτα, με σάλτσα γλυκού κρασιού και λαχανικά σιγομαγειρεμένα σε γλάσο βαλσάμικου

Αλλά σίγουρα όχι τα μόνα. Όποια εκδοχή του κι αν επιλέξεις, θα συνοδευτεί ιδανικά με κάποια ετικέτα κρασιού από μικρούς, εγχώριους παραγωγούς, με τον sommelier του Common Secret να σε καθοδηγεί.

Αν πάλι προτιμάς να απολαύσεις το ποτό σου, τότε την κατάλληλη συντροφιά θα σου κρατήσουν κάποια από τις χορταστικές και ευφάνταστες σαλάτες (όπως η ασιατική με rice noodles, noodles αγγουριού και κρεμώδες dressing με tamarind) ή κάποιο από τα ορεκτικά (με το σουφλέ τυριών, με πικάντικη μαρμελάδα αχλάδι να είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές).

Ασιατική σαλάτα με rice noodles, noodles αγγουριού, κόλιανδρο, μέντα και κρεμώδες dressing μουστάρδας, tamarind, μαύρο σουσάμι, σουσάμι με wasabi και τρίμμα από κάσιους

Ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μια πολλά υποσχόμενη λίστα γλυκών που κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο το κάθε γεύμα: Το κρεμώδες cheesecake σοκολάτας, με γλυκούς και υφάλμυρους τόνους σε απόλυτη αρμονία ή ο επιβλητικός, σχεδόν παραμυθένιος πύργος Πάβλοβας με ποσέ αχλάδι και κρέμα μασκαρπόνε είναι δεδομένο πως θα σου προσφέρουν ένα θαυμάσιο φινάλε, ολοκληρώνοντας την γευστική εμπειρία του Common Secret.

Pavlova Mess με κρέμα μασκαρπόνε, αχλάδι ποσέ, φιστίκια και χυμένη σοκολάτα, αρωματισμένη με σιρόπι αχλαδιού

info: Λεωφόρος Κηφισίας 324, Κηφισιά, τηλ. 210 6233810

More from

Tasty Guide

Τρεις εύκολες συνταγές σούπας με βάση την πατάτα

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Ο Σταμάτης Τσίλιας και ο Σταύρος Ζεάκης απογειώνουν την κουζίνα του Collage

Κάτι μοναδικό σε περιμένει στην πόλη

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Pallas Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

Τα μεσημέρια της Κυριακής είναι παραδοσιακά οικογενειακή υπόθεση! 

Συνταγή για βρώμη με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι σαν μπισκοτένιο γλυκό

Απόλαυσε ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα έχεις προετοιμάσει από το βράδυ. Βρώμη που δε χρειάζεται μαγείρεμα!

Το Simul Gastronomy situ υποδέχεται τη νέα σεζόν στο Κολωνάκι

Με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες

Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018

Πριν από εσένα, για το στομάχι σου