Follow us

CONCEPT..: DINNER by 2

Κάθε Πέμπτη, μπορείς να γνωρίσεις τις μαγευτικές γεύσεις της Μυκόνου στην Αθήνα

DINNER by 2-2

Τo restaurant-bar Albion ,σε συνεργασία με τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεiα της Μυκόνου, προτείνει ιδιαίτερες γευστικές διαδρομές κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 19 Ιανουαρίου, έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Το διάσημο στέκι στο Ψυχικό, παρουσιάζει ενα διαφορετικό μενού, παρέα με καταξιωμένους σεφ διάσημων εστιατορίων της Μυκόνου, προσφέροντας διαφορετικές και μοναδικές γευστικές συνθέσεις, βασισμένες στο χαρακτήρα του κάθε εστιατορίου και στο ταμπεραμέντο του κάθε σεφ.Κάθε Πέμπτη, προσκαλεί τους κοσμοπολίτες λάτρεις του καλού φαγητού να γνωρίσουν τις γεύσεις της Μυκόνου, στην Αθήνα.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Albion hosts "Θιώνη" ξενοδοχείο Σέμελη

Ο chef Σταύρος Κουστένης, executive chef στο Thioni Restaurant by Semeli Hotel Mykonos είναι γνωστός για την μοντέρνα Ελληνική κουζίνα, την αγάπη του για τα οστρακοειδή σε ιδιαίτερο συνδυασμό με καθημερινά υλικά.

Ξεκινώντας την εκπαίδευση του απο Le monde και Παρίσι, έχει περάσει από πολλά εστιατόρια της Αθήνας όπως Αίγλη Ζαππειου και Οsterman μαζί με τον Jean Charles Métayer, executive chef των εστιατορίων Cesar meze bar και Tarate στη Ρόδο με πολλές βραβεύσεις . Είναι εμπνευστής του δημιουργήματος "groushi" που συνδυάζει το ιαπωνικό σούσι με την μεσογειακή κουλτούρα και καθηγητής μαγειρικής στη σχολή etoile με ιδιαίτερες ανησυχίες στην δημιουργική κουζινα που μεταφέρει τους μαθητές του.

CONCEPT..: DINNER by 2 CONCEPT..: DINNER by 2 - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ