Tasty Guide : Tasty News20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Μόνο και μόνο από το όνομά του, που ασφαλώς προκύπτει από χιούμορ, αμεσότητα κι ανάλαφρη διάθεση, μπορεί κάποιος να καταλάβει τους γευστικούς του προσανατολισμούς. Μπορεί να μη βρίσκεται στην Χασιά ή τα Καλύβια, αλλά στην Μεταμόρφωση, αποδεικνύοντας πως καλές (κρεατο)ταβέρνες μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε γειτονιά της πρωτεύουσας – ακόμη και σε περιοχές outsiders, εκτός γευστικού χάρτη.

Από τον προηγούμενο Μάρτιο, ο Βασίλης Ακρίβος, γνωστός κυρίως στον χώρο της ψαροφαγίας με το πολύ αξιόλογο Ψάριστον και το Αιόλου 68, δημιούργησε το Γίδι, μια πραγματική χασαποταβέρνα του 21ου αιώνα, προσφέροντας μια εξαιρετική επιλογή στους λάτρεις της κρεατοφαγίας.

Στο Γίδι λοιπόν, οι μυρωδιές από τις ψησταριές και τις σχάρες σε βάζουν αμέσως στο κλίμα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ήδη μπαίνοντας στο χώρο θα ανυπομονείς να καθίσεις στο τραπέζι σου.

Εδώ, μεταξύ πολλών και εκλεκτών, θα απολαύσεις σιτεμένο μπούτι προβατίνας, μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα 2,5 κιλών, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα κρέατα είναι ελληνικά, από φάρμες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας (Βέροια, Σέρρες, Αρκαδία κ.α.).

Kάθε πρώτη ύλη είναι προσεκτικά επιλεγμένη, κάθε κοπή επιλεκτικά προσεγμένη όπως επίσης και το ψήσιμο σε κάθε είδος κρέατος από όσα επιθυμείς να δοκιμάσεις. Χρειάζεται κάποιος να ζητήσει περισσότερα από μια χασαποταβέρνα;

Info

Λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, τηλ. 210 2828848

Ανοιχτά Τρ. – Παρ. 17.00- 00.00, Σαβ. 13.00- 01.00, Κυρ. 13.00- 18.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY NEWS

Flora Mykonos
Tasty News20 Ιουνίου 2018

Το πρώτο VIP super market του πλανήτη φυσικά και βρίσκεται στη Μύκονο

Μια επίσκεψη στο Flora αποτελεί μοναδική εμπειρία στο νησί των Ανέμων.

Tasty News06 Δεκεμβρίου 2017

Τα πιο λαχταριστά ροφήματα για τις γιορτές!

Ιδανικά για το κρύο και το γιορτινό mood του σπιτιού σου

Tasty News28 Νοεμβρίου 2017

Όλα όσα οφείλεις να γνωρίζεις για το επικό κρέας που λέγεται wagyu

Και πώς θα παραγγείλεις σωστά ένα από τα καλύτερα κρέατα του πλανήτη.

Tasty News24 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα ιαπωνικά φαγητά που πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από το σούσι

Καλά τα maki και τα sashimi, αλλά τι άλλο υπάρχει;

Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Τα Friday Early Drinks στο Zonars είναι αυτό που χρειάζεσαι κάθε Παρασκευή

Το απόγευμα της Παρασκευής δίνουμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας

Belcolade
Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Mια απολαυστική βραδιά γεμάτη βελγική σοκολάτα

Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην σοκολάτα

Tasty News20 Νοεμβρίου 2017

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Best of network