Follow us

Ice cream rolls: Το νέο αγαπημένο παγωτό των foodies

Όχι πια μπάλες παγωτού

Ice cream rolls: Το νέο αγαπημένο παγωτό των foodies

Όχι πια μπάλες παγωτού

Το 10 Below Ice Cream στην Chinatown της Νέας Υόρκης δεν σερβίρει μπάλες παγωτού, αλλά φρέσκα ρολάκια. Πρόκειται για το πρώτο μαγαζί στην πόλη που προσφέρει street food ταϊλανδέζικου στυλ και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή spot της Νέας Υόρκης.

Τι είναι όμως τα ice cream rolls; Αφού επιλέξεις το μείγμα (ζαχαρωτά, φρέσκα φρούτα, μπισκότα και ό,τι άλλο θέλεις), τοποθετούνται όλα σε μία κρύα πλάκα μαζί με μία κρέμα. Ο παρασκευαστής του παγωτού χρησιμοποιεί μία σπάτουλα με την οποία ξύνει την επιφάνεια, κόβει και απλώνει το μείγμα σε λεπτές στρώσεις, που παγώνουν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Στη συνέχεια, αυτές οι στρώσεις μεταφέρονται εκτός της πλάκας για να σχηματίσουν τα ice cream rolls.


“Το παγωτό παράγει μικρότερα μόρια πάγου για να γίνει φυσικά λείο και κρεμώδες, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη να προστεθεί επιπλέον λίπος και άλλες ουσίες ώστε να δημιουργηθεί η πλούσια υφή που αγαπάμε στο παγωτό” γράφει η εταιρεία στο site της.

Δες τη διαδικασία παρασκευής και πάρε μία γεύση από αυτό το παγωτό που έχει γίνει το αγαπημένο της Νέας Υόρκης.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ