Τι καινούριο έρχεται τη νέα σεζόν στην Αθήνα;
Τι καινούριο έρχεται τη νέα σεζόν στην Αθήνα;
Τρισδιάστατα γλυκά εμπνευσμένα από έργα τέχνης
Τρισδιάστατα γλυκά εμπνευσμένα από έργα τέχνης
TASTY NEWS15.09.2017

Ο κήπος του Holy Garden σε μυεί στη φιλοσοφία του #Relearnnatural

Η πιο premium vodka, Belvedere, σού παρουσιάζει τα Spritz cocktails της, δημιουργημένα με φρέσκα συστατικά!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, μπορεί να επέστρεψες στην πόλη και να αναπολείς τις στιγμές που πέρασες στις παραλίες απολαμβάνοντας τα cocktails σου, τα ξέγνοιαστα καλοκαιρινά βράδια μακριά από την καθημερινότητα, όμως ακόμα και τώρα, στην επιστροφή σου, μπορείς να ζήσεις ξανά χαλαρές στιγμές και μοναδικές εμπειρίες σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Ένα από αυτά, και ο πιο ξεχωριστός pop – up κήπος της πόλης, #Belvederegarden του Μεγάρου Μουσικής, που σε συνεργασία με την premium #Belvederevodka, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για δύο μοναδικές βραδιές, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, και ετοιμάζεται να σε μυήσει στην απλότητα των γεύσεων. Απόλυτος πρωταγωνιστής στις δύο αυτές βραδιές, τα Spritz cocktails της, δημιουργημένα με φρέσκα συστατικά, εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα.

Δημιουργημένη από αρτεσιανό νερό και την πολωνική σίκαλη Dankowskie Gold Rye,  εξισορροπημένα άρτια μέσα από μια παραδοσιακή συνταγή που μετρά 6 αιώνες, η #Belvederevodka είναι η πρωτότυπη και αληθινή έκφραση μιας premium βότκας. Δύο συστατικά είναι αρκετά για να απογειώσουν τον ουρανίσκο σου και να σε κάνουν να ανακαλύψεις τη μαγεία της λιτότητας και της φύσης.

Τα πιο εμπνευσμένα cocktails, με απαλές νότες της φύσης, έρχονται να σου αποδείξουν έμπρακτα πως ο μύθος των σύνθετων γεύσεων έφτασε η στιγμή να καταρριφθεί.

Η φιλοσοφία του #Relearnnatural, φέρνει στο επίκεντρο ξανά τη φύση και τις γεύσεις της, που συνδυάζονται άψογα με την πιο luxury βότκα και το αποτέλεσμα σε περιμένει να το δοκιμάσεις! Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τις δύο βραδιές θα επενδύσει μουσικά η Αngelika Dusk με δύο μοναδικές live εμφανίσεις.

 

More from

TASTY GUIDE

Σούπερ υγιεινό κέικ με χαρουπάλευρο

Ποιος είπε πως η διαιτολόγος δεν απολαμβάνει γλυκά τις Κυριακές. Η Κλειώ Δημητριάδου φτιάχνει σοκολατένιο κέικ με χαρουπάλευρο.

Αυγά benedict με σος ολαντέζ από αβοκάντο

Ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης ετοιμάζει αυγά benedict με σος hollandaise από αβοκάντο, μια συνταγή που θα λατρέψεις

Μπιφτέκια σολομού με σος γιαουρτιού

Δοκίμασε τη συνταγή της ειδικού και θα μας θυμηθείς

Βρήκαμε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου και είναι ακριβώς έτσι όπως το είχες ονειρευτεί

Θεωρείται το κορυφαίο του πλανήτη σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι bio, organic και vegetarian διευθύνσεις της πόλης που πρέπει να ξέρεις

Οι εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας

Σπιτικές φρυγανιές με chia και λιναρόσπορο

Φτιάξε φρυγανιές chia με λιναρόσπορο σύμφωνα με την κετογονική δίαιτα

Spread μήλου χωρίς ζάχαρη: Το τοστ σου θα το λατρέψει!

Αργομαγειρεμένο γλυκό spread μήλου, που θα συνοδεύσει αρμονικά το τοστ σου τα φθινοπωρινά απογεύματα

Άκης Πετρετζίκης: Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού του!

Τι θα βρούμε στις σελίδες του νέου τεύχους;