Τα δύο πρώτα παγωτά της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!
Τα δύο πρώτα παγωτά της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!
Tasty Awards 2017: Ποια είναι τα αγαπημένα Comfort Zone εστιατόρια της Αθήνας
Tasty Awards 2017: Ποια είναι τα αγαπημένα Comfort Zone εστιατόρια της Αθήνας
TASTY NEWS21.04.2017

THE PLAN: Πώς θα γίνεις καλύτερη μαγείρισσα μέσα σε 30 μόνο ημέρες! Έτοιμη;

Ναι γίνεται! Το δοκιμάσαμε!

Πώς θα γίνεις καλύτερη μαγείρισσα

Θέλεις να γίνεις μία από αυτές τις μαγείρισσες που ετοιμάζουν χωρίς πολύ κόπο γεύματα πέντε πιάτων και πάρτι στο σπίτι; Χωρίς να ρίξουν ούτε ματιά στην κατσαρόλα; Χωρίς να κάψουν τις πατάτες; Ήρθαμε για να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα, να σε κάνουμε καλύτερη μαγείρισσα μέσα σε 30 μόνο ημέρες.

Ημέρα 1η: Ακόνισε τα μαχαίρια σου

Αν δεν μπορείς να κόψεις εύκολα στη μέση ένα αβοκάντο, πώς περιμένεις να φτιάξεις τοστ με αβοκάντο για πρωινό; Προτού προλάβεις να αγχωθείς, τα περισσότερα μαγαζιά που πωλούν σκεύη μαγειρικής μπορούν να το κάνουν για εσένα, και συνήθως δωρεάν.

Ημέρα 2η: Μάθε να κόβεις το κρεμμύδι

Κόψε τις δύο άκρες του κρεμμυδιού και καθάρισε τα εξωτερικά του στρώματα. Μετά κόψε όλο το υπόλοιπο σώμα του κάθετα. Έπειτα, κόψε αυτές τις φέτες που θα έχουν δημιουργηθεί οριζόντια. Είσαι έτοιμη.

Ημέρα 3η: Κατάκτησε την τέχνη του μαγειρέματος του ρυζιού

Να θυμάσαι πάντα την αναλογία 1 προς 2. Ένα μέρος ρύζι, δύο μέρη νερό.

Ημέρα 4η: ..και του αυγού ποσέ

Πάντοτε να σπας το αυγό σε ένα γυάλινο μπολάκι προτού το ρίξεις στο νερό, για να προστατεύεις τον κρόκο από το να σπάσει. Και αν περιμένεις πολύ κόσμο, προτίμησε να φτιάξεις τα αυγά σου σε θήκες για μάφιν, ώστε να τα έχεις έτοιμα όλα μαζί.

Ημέρα 5η: Φύλαξε το λίπος των τροφών

Κάθε φορά που ψήνεις μπέικον, να φυλάς το λίπος του για αργότερα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε άλλο φαγητό θέλεις να προσθέσεις έξτρα γεύση και νοστιμιά…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

More from

TASTY GUIDE

Pallas Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

Τα μεσημέρια της Κυριακής είναι παραδοσιακά οικογενειακή υπόθεση! 

Συνταγή για βρώμη με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι σαν μπισκοτένιο γλυκό

Απόλαυσε ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα έχεις προετοιμάσει από το βράδυ. Βρώμη που δε χρειάζεται μαγείρεμα!

Το Simul Gastronomy situ υποδέχεται τη νέα σεζόν στο Κολωνάκι

Με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες

Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018

Πριν από εσένα, για το στομάχι σου

Common Secret: Το «μυστικό» που λαχταράς να σου αποκαλυφθεί

Μία ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Roasted by Mimaya: Η νέα πρόταση του αγαπημένου μας εστιατορίου

Για τους λάτρεις του κρέατος