Τα δύο πρώτα παγωτά της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!
Τα δύο πρώτα παγωτά της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!
Tasty Awards 2017: Ποια είναι τα αγαπημένα Comfort Zone εστιατόρια της Αθήνας
Tasty Awards 2017: Ποια είναι τα αγαπημένα Comfort Zone εστιατόρια της Αθήνας
TASTY NEWS21.04.2017

THE PLAN: Πώς θα γίνεις καλύτερη μαγείρισσα μέσα σε 30 μόνο ημέρες! Έτοιμη;

Ναι γίνεται! Το δοκιμάσαμε!

Πώς θα γίνεις καλύτερη μαγείρισσα

Θέλεις να γίνεις μία από αυτές τις μαγείρισσες που ετοιμάζουν χωρίς πολύ κόπο γεύματα πέντε πιάτων και πάρτι στο σπίτι; Χωρίς να ρίξουν ούτε ματιά στην κατσαρόλα; Χωρίς να κάψουν τις πατάτες; Ήρθαμε για να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα, να σε κάνουμε καλύτερη μαγείρισσα μέσα σε 30 μόνο ημέρες.

Ημέρα 1η: Ακόνισε τα μαχαίρια σου

Αν δεν μπορείς να κόψεις εύκολα στη μέση ένα αβοκάντο, πώς περιμένεις να φτιάξεις τοστ με αβοκάντο για πρωινό; Προτού προλάβεις να αγχωθείς, τα περισσότερα μαγαζιά που πωλούν σκεύη μαγειρικής μπορούν να το κάνουν για εσένα, και συνήθως δωρεάν.

Ημέρα 2η: Μάθε να κόβεις το κρεμμύδι

Κόψε τις δύο άκρες του κρεμμυδιού και καθάρισε τα εξωτερικά του στρώματα. Μετά κόψε όλο το υπόλοιπο σώμα του κάθετα. Έπειτα, κόψε αυτές τις φέτες που θα έχουν δημιουργηθεί οριζόντια. Είσαι έτοιμη.

Ημέρα 3η: Κατάκτησε την τέχνη του μαγειρέματος του ρυζιού

Να θυμάσαι πάντα την αναλογία 1 προς 2. Ένα μέρος ρύζι, δύο μέρη νερό.

Ημέρα 4η: ..και του αυγού ποσέ

Πάντοτε να σπας το αυγό σε ένα γυάλινο μπολάκι προτού το ρίξεις στο νερό, για να προστατεύεις τον κρόκο από το να σπάσει. Και αν περιμένεις πολύ κόσμο, προτίμησε να φτιάξεις τα αυγά σου σε θήκες για μάφιν, ώστε να τα έχεις έτοιμα όλα μαζί.

Ημέρα 5η: Φύλαξε το λίπος των τροφών

Κάθε φορά που ψήνεις μπέικον, να φυλάς το λίπος του για αργότερα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε άλλο φαγητό θέλεις να προσθέσεις έξτρα γεύση και νοστιμιά…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

More from

TASTY GUIDE

Στο Grace Santorini απολαμβάνεις τις καλύτερες σαμπάνιες με την πιο όμορφη θέα

Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και δείπνα για αξέχαστες εμπειρίες

Καλοκαιρινή τάρτα με φράουλες σε κούπα, σε μόλις 10 λεπτά!

Κακόμαθε τον εαυτό σου με ένα γευστικό και εύκολο πιάτο

Σουβλάκια με ροδάκινο και χτένια τυλιγμένα σε βασιλικό

Σουβλάκια με ροδάκινο: Όταν ψήνεις τα ροδάκινα, εντείνεται η γλύκα τους και γίνονται ακόμη πιο ζουμερά. Δοκίμασέ τα σήμερα σε σουβλάκι!

S.Pellegrino Young Chef: Για τρίτη χρονιά ένας Έλληνας chef στον τελικό!

Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου ανακηρύχθηκε νικήτρια για τις χώρες της Μεσογείου και θα τις εκπροσωπήσει στον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο

Φανταστικές συνταγές που είδαμε σε ταινίες και πώς να τις φτιάξεις

Πώς θα ετοιμάσεις στην κουζίνα σου γνωστά πιάτα της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Ένα rooftop στην Αθήνα που σε ταξιδεύει σε άλλο γαλαξία

Όλοι οι λόγοι για να βρίσκεσαι ξανά και ξανά στο Galaxy Bar & Restaurant

Βάφλες: 5 νέοι τρόποι να απολαύσεις την γευστική αυτή μανία!

Αν αγαπάς τις βάφλες, αυτές οι 5 εναλλακτικές εκδοχές θα σε ενθουσιάσουν

4 καλοκαιρινές και παραδοσιακές συνταγές από τα νησιά του Αιγαίου

Ο Cool Artisan φέρνει καλοκαιρινό αέρα μέσα από τις συνταγές του