Tasty Guide : Tasty News21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

SantΑnna: Διασκέδαση, χαλάρωση και καλό φαγητό πάνε μαζί

Μία νέα άφιξη στη Μύκονο που φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για όλη την ημέρα

Στην παραλία της Παράγκας στη Νότια πλευρά της Μυκόνου άνοιξε τις πόρτες του το SantΑnna, το νέο δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη (nice n easy), που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Μύκονο άλλα και σε όλο τον κόσµο.

Στα 10.000 τετραγωνικά του μέτρα το εντυπωσιακό συγκρότηµα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη νησιώτικη κομψότητα φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη με θαλασσινό νερό, πολλαπλά top – shelf bars και lounges, καμπάνες και VIP νησιά για απόλυτη prive απόλαυση. Με μινιμαλιστική διάθεση και αισθητική, άρτια δεμένο με το φυσικό περιβάλλον του νησιού και το γαλάζιο του Αιγαίου, το SantAnna είναι ένας ισορροπημένος χώρος που αξιοποιεί για τη διακόσμησή του παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία όπως η κυκλαδίτικη πέτρα, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα αλλά και πλήθος άλλων υλικών.

 

Στα εστιατόρια του SantAnna που αρχιτεκτονικά έχουν σχεδιαστεί να ακολουθούν το σχήμα του κύκλου που παραπέμπει στη μορφή των Κυκλαδίτικων νησιών και έχουν θέα στο Αιγαίο, ο Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης έχει εμπνευστεί μοναδικά μενού με εποχιακά πιάτα βασισμένα στην farm – to – table φιλοσοφία του nice n easy group και δροσιστικά ποτά και coctails.

Στο 300 θέσεων εστιατόριο ο Chef de Cousin Άκης Αμηράς και ο Sous chef Γιώργος Νεστορίδης υπό την καθοδήγηση του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη μαγειρεύουν γεύσεις με μεσογειακή ταυτότητα χρησιμοποιώντας αγνά τοπικά υλικά και εξαιρετικές οργανικές πρώτες ύλες από τη Μύκονο και τα γύρω νησιά.

Στο Sushi and Raw Bar χωρητικότητας 45 θέσεων, το μενού περιλαμβάνει γευστικές ασιατικές προτάσεις με τοπικά θαλασσινά, ένα ειδικά σχεδιασμένο all – day μενού για την παραλία με snacks, σάντουιτς κατά παραγγελία, φρεσκοφτιαγμένα boxes με sushi αλλά και μια τεράστια ποικιλία χυμών με υγιεινές «super food» επιλογές. Υπάρχουν επίσης τρία bars που προσφέρουν απολαυστικά και δροσιστικά coctails ειδικά σχεδιασμένα από τους Λεωνίδα Μαϊλη και Κωνσταντίνο Τσούρα.

info

santannamykonos.com

photos by. Johnny Panopoulos

 

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY NEWS

Tasty News06 Δεκεμβρίου 2017

Τα πιο λαχταριστά ροφήματα για τις γιορτές!

Ιδανικά για το κρύο και το γιορτινό mood του σπιτιού σου

Tasty News28 Νοεμβρίου 2017

Όλα όσα οφείλεις να γνωρίζεις για το επικό κρέας που λέγεται wagyu

Και πώς θα παραγγείλεις σωστά ένα από τα καλύτερα κρέατα του πλανήτη.

Tasty News24 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα ιαπωνικά φαγητά που πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από το σούσι

Καλά τα maki και τα sashimi, αλλά τι άλλο υπάρχει;

Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Τα Friday Early Drinks στο Zonars είναι αυτό που χρειάζεσαι κάθε Παρασκευή

Το απόγευμα της Παρασκευής δίνουμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας

Best of network