Wowfulls: Το χωνάκι παγωτού έγινε βάφλα και το Instagram παίρνει φωτιά!
Wowfulls: Το χωνάκι παγωτού έγινε βάφλα και το Instagram παίρνει φωτιά!
O Nobu Matsuhisa, η μητέρα-μέντορας του και οι κουζίνες της Μεσογείου
O Nobu Matsuhisa, η μητέρα-μέντορας του και οι κουζίνες της Μεσογείου
TASTY NEWS04.08.2017

St’Astra: Διακοπές στο κέντρο της Αθήνας

Γεύσεις από τη Μεσόγειο κάτω από τα αστέρια

Με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, κάτω από τον αττικό ουρανό, το roof, pool & bbq restaurant St’Astra, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να κάνεις διακοπές στο κέντρο της Αθήνας. Ο chef Κώστας Τσίγκας προτείνει για το φετινό καλοκαίρι ένα ιδιαίτερο comfort menu και -παραμένοντας πιστός στην health centered φιλοσοφία του- ‘’παντρεύει’’ τα superfoods με συνταγές της Μεσογείου.

 

Μπορείς να ξεκινήσεις με τη σαλάτα με kale και cranberries, ένα ιδιαίτερο steak ταρτάρ με αυγό ποσέ ή με χταπόδι ψητό με μαύρη aioli και ψητή τομάτα. Ο φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο, με τομάτα, όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσα όπως και το αργοψημένο αρνάκι με λεμόνι, δεντρολίβανο, μέλι και καπνιστή μελιτζάνα είναι signature επιλογές για τη συνέχεια. Το black label burger και το ριζότο γαρίδας επιβεβαιώνουν την επιλογή του St’astra για την έξοδό σου.

Τα επιδόρπια St’astra κάνουν τη διαφορά: είτε διαλέξεις γαλακτομπούρεκο με σιρόπι εσπεριδοειδών και yuzu είτε τη μπάρα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, η απόλαυση είναι δεδομένη. Η τάρτα λεμόνι, η bavaroise ρυζιού και τα sorbet συμπληρώνουν τις επιλογές. Η βραδιά κλείνει με δροσιστικά κοκτέιλ και μοναδική θέα. Και
όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας.

Info

Το bar είναι ανοιχτό έως 01:00 πμ

St’astra: Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, 210-8894500,

(Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου)

More from

TASTY GUIDE

Στο Λονδίνο μπορείς να δειπνήσεις μέσα σε ιγκλού

Στο Coppa Club κατά μήκος του Τάμεση

Σούπερ υγιεινό κέικ με χαρουπάλευρο

Ποιος είπε πως η διαιτολόγος δεν απολαμβάνει γλυκά τις Κυριακές. Η Κλειώ Δημητριάδου φτιάχνει σοκολατένιο κέικ με χαρουπάλευρο.

Αυγά benedict με σος ολαντέζ από αβοκάντο

Ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης ετοιμάζει αυγά benedict με σος hollandaise από αβοκάντο, μια συνταγή που θα λατρέψεις

Μπιφτέκια σολομού με σος γιαουρτιού

Δοκίμασε τη συνταγή της ειδικού και θα μας θυμηθείς

Βρήκαμε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου και είναι ακριβώς έτσι όπως το είχες ονειρευτεί

Θεωρείται το κορυφαίο του πλανήτη σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι bio, organic και vegetarian διευθύνσεις της πόλης που πρέπει να ξέρεις

Οι εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας

Σπιτικές φρυγανιές με chia και λιναρόσπορο

Φτιάξε φρυγανιές chia με λιναρόσπορο σύμφωνα με την κετογονική δίαιτα

Spread μήλου χωρίς ζάχαρη: Το τοστ σου θα το λατρέψει!

Αργομαγειρεμένο γλυκό spread μήλου, που θα συνοδεύσει αρμονικά το τοστ σου τα φθινοπωρινά απογεύματα