Tasty Guide : Tasty News24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Στο Grace Santorini απολαμβάνεις τις καλύτερες σαμπάνιες με την πιο όμορφη θέα

Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και δείπνα για αξέχαστες εμπειρίες

Το Grace Santorini γιορτάζει το openingτου 363 Champagne & Cocktail Lounge με μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων απόλαυσης της σαμπάνιας σε συνεργασία με τις διεθνούς φήμης ετικέτες Dom Pérignon και Moët & Chandon του Οίκου Moët Hennessy. Μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων με θέμα «Vintages & Vistas», στις οποίες πρωταγωνιστούν οι εμβληματικές σαμπάνιες του οίκου, υπόσχονται να σε μυήσουν στα μυστικά της εκλεκτής σαμπάνιας.

Συγκεκριμένα, στις 24 & 25 Ιουλίου ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν. Νωρίτερα το απόγευμα και λίγο πριν από την δύση του ήλιου, ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα αναλάβει να σε ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της σαμπάνιας Moët & Chandon.

Το πρόγραμμα του Ιουλίου αναλυτικά:

24 & 25 Ιουλίου 2017

Γευσιγνωσία 4 διαφορετικών vintages Moët & Chandon στο 363 Champagne Lounge
σε συνδυασμό με canapés δημιουργίες από τον Executive Chef Σπύρο Αγιούς.
Degustationmenu 5 πιάτων συνδυασμένων αρμονικά με σπάνιες χρονιές Moët & Chandon στο χώρο του εστιατορίου Santoro.

*To signaturemenu θα είναι επίσης διαθέσιμο στο εστιατόριο Santoroαπό τις 26 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου.

Το 363 Champagne & Cocktail Lounge διαθέτει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ενδιαφέρουσες προτάσεις από canapés και ορεκτικά, τα οποία έχουν φτιαχτεί με σκοπό να συνοδεύσουν ιδανικά την συλλογή από εξαιρετικές σαμπάνιες που διαθέτει, καθώς και τα signature cocktails και τα premium spirits. Με έμφαση στη γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη, το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως ψάρι bonito μαγειρεμένο με τη μέθοδο tataki συνοδευόμενο από φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με wasabi και σάλτσα κάπαρης με σταφίδες, καθώς και σφαιρίδιο από ορτύκι και φουά γκρα με φουντούκια και τσάτνεϋ τριαντάφυλλου, αλλά και μπέργκερ από βουβάλι με καπνιστό Μετσοβόνε, τσιπς λευκής μελιτζάνας και κέτσαπ από μίσο.

Για κρατήσεις: GraceSantoriniconcierge.santorini@gracehotels.com / tel. +30 2286 021300
Περιορισμένος αριθμός θέσεων σε κάθε εκδήλωση. Απαιτείται προκράτηση θέσης.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY NEWS

Tasty News06 Δεκεμβρίου 2017

Τα πιο λαχταριστά ροφήματα για τις γιορτές!

Ιδανικά για το κρύο και το γιορτινό mood του σπιτιού σου

Tasty News28 Νοεμβρίου 2017

Όλα όσα οφείλεις να γνωρίζεις για το επικό κρέας που λέγεται wagyu

Και πώς θα παραγγείλεις σωστά ένα από τα καλύτερα κρέατα του πλανήτη.

Tasty News24 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα ιαπωνικά φαγητά που πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από το σούσι

Καλά τα maki και τα sashimi, αλλά τι άλλο υπάρχει;

Tasty News23 Νοεμβρίου 2017

Τα Friday Early Drinks στο Zonars είναι αυτό που χρειάζεσαι κάθε Παρασκευή

Το απόγευμα της Παρασκευής δίνουμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας

Best of network