Chefs: Πού τους βρίσκουμε αυτή τη σεζόν
Chefs: Πού τους βρίσκουμε αυτή τη σεζόν
Ο κήπος του Holy Garden σε μυεί στη φιλοσοφία του #Relearnnatural
Ο κήπος του Holy Garden σε μυεί στη φιλοσοφία του #Relearnnatural
TASTY NEWS22.09.2017

Τι καινούριο έρχεται τη νέα σεζόν στην Αθήνα;

Τα μέρη που θα αγαπήσεις στην πόλη για φαγητό, ποτό και καφέ

γράφει: Μάρω Παρασκευούδη

Μία άκρως δημιουργική και νόστιμη σεζόν έχει ξεκινήσει στην πόλη, με καινούργιες αφίξεις, ενδιαφέροντα project και φρεσκαρίσματα σε μαγαζιά που έχουν γίνει ήδη αγαπημένα στέκια. Κάθε επιστροφή μετά τις διακοπές μάς βρίσκει αντιμέτωπους με αλλαγές – συνήθως καλές – και καινούργιες προσθήκες στην πόλη όσον αφορά στο πού θα φάμε, θα απολαύσουμε τον καφέ μας αλλά και θα διασκεδάσουμε πίνοντας καλοφτιαγμένα ποτά και κοκτέιλ.

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, να πούμε ότι φέτος ανοίγει ξανά τις πόρτες του Rock ‘n’ Roll στη Λουκιανού, και μπορεί πολλά να άλλαξαν από τη «χρυσή εποχή» του, αλλά παραμένει ένα νέο opening στο Κολωνάκι. Την κουζίνα του θρυλικού Rock θα επιμελείται ο Ηλίας Σκουλάς (βλέπε Food Mafia), ένας σεφ με ροκ ανησυχίες.

Η νέα σεζόν προβλέπεται ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του κρέατος, με τη Φάρμα Μπράλου να εγκαινιάζει τον καινούριο της χώρο στο Κολωνάκι (Μηλιώνη 9), καθώς τη θέση της στο Yoleni’s καταλαμβάνει πλέον το Steak Bar By Kiku, ενώ το Ψυχικό θα έχει το δικό του
Kiku Steak House στο Νέο Ψυχικό. Η κινητικότητα συνεχίζεται στην εστιατοριακή σκηνή, με το ΜεΖεν να κάνει «κατάληψη» στο The Trap, φέρνοντας έτσι την αύρα των βολιώτικων μεζεδοπωλείων σε ένα πολύ αγαπημένο μπαρ, ενώ από τον Οκτώβρη έχουμε και τη μεταγραφή του chef Μίλτου Αρμένη στο Όμικρον.

Με το φθινόπωρο, λοιπόν, να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του, αυτά είναι τα μέρη που θα αγαπήσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην Αθήνα για να καλωσορίσεις τη νέα εποχή (#diplis).

More from

TASTY GUIDE

Σούπερ υγιεινό κέικ με χαρουπάλευρο

Ποιος είπε πως η διαιτολόγος δεν απολαμβάνει γλυκά τις Κυριακές. Η Κλειώ Δημητριάδου φτιάχνει σοκολατένιο κέικ με χαρουπάλευρο.

Αυγά benedict με σος ολαντέζ από αβοκάντο

Ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης ετοιμάζει αυγά benedict με σος hollandaise από αβοκάντο, μια συνταγή που θα λατρέψεις

Μπιφτέκια σολομού με σος γιαουρτιού

Δοκίμασε τη συνταγή της ειδικού και θα μας θυμηθείς

Βρήκαμε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου και είναι ακριβώς έτσι όπως το είχες ονειρευτεί

Θεωρείται το κορυφαίο του πλανήτη σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι bio, organic και vegetarian διευθύνσεις της πόλης που πρέπει να ξέρεις

Οι εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας

Σπιτικές φρυγανιές με chia και λιναρόσπορο

Φτιάξε φρυγανιές chia με λιναρόσπορο σύμφωνα με την κετογονική δίαιτα

Spread μήλου χωρίς ζάχαρη: Το τοστ σου θα το λατρέψει!

Αργομαγειρεμένο γλυκό spread μήλου, που θα συνοδεύσει αρμονικά το τοστ σου τα φθινοπωρινά απογεύματα

Άκης Πετρετζίκης: Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού του!

Τι θα βρούμε στις σελίδες του νέου τεύχους;