Tasty Guide04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ποια είναι τα ψυχολογικά τρικ που χρησιμοποιούν τα ακριβά εστιατόρια στους πελάτες;

Τα μεγάλα μυστικά πίσω από το design εστιατορίων.

Aπό τον σχηματισμό των τραπεζιών μέχρι την επιλογή του χρώματος των τοίχων, τίποτα δεν είναι τυχαίο στον σχεδιασμό ενός εστιατορίου, είτε μιλάμε για fine dining είτε για fast food. Ένας σχεδιαστής αποκαλύπτει όλα τα μυστικά αλλά και τους λόγους που επιλέγονται συγκεκριμένες στρατηγικές στους εσωτερικούς χώρους ενός εστιατορίου.

Ο Tom Strother από το αρχιτεκτονικό γραφείο Fabled Studio -που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Λονδίνου- σου αποκαλύπτει πολλά.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY GUIDE

Ευκολες Συνταγες17 Ιανουαρίου 2018

Διεθνής ημέρα Ιταλικής κουζίνας | 4 συνταγές για να απολαύσεις τα αγαπημένα σου μακαρόνια!

Διεθνής ημέρα Ιταλικής κουζίνας σήμερα και τη γιορτάζουμε με τέσσερις κλασικές, ιταλικές μακαρονάδες.

Tasty Guide12 Ιανουαρίου 2018

Tasty Awards 2018: Γνώρισε τα Resto Bars του φετινού διαγωνισμού

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της κατηγορίας

Ευκολες Συνταγες12 Ιανουαρίου 2018

Φτιάξε vegan κορμό σοκολάτας με την πανεύκολη συνταγή του Cool Artisan

Τέλειο γλυκό αν είσαι vegan και υγιεινό αν θέλεις κάτι για τη λιγούρα.

Tasty Guide10 Ιανουαρίου 2018

Αυτές είναι οι τάσεις που έρχονται στο ποτό το 2018

Ξέρουμε τι θα πίνεις φέτος όλη τη χρονιά.

Best of network