Tasty Guide04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ποια είναι τα ψυχολογικά τρικ που χρησιμοποιούν τα ακριβά εστιατόρια στους πελάτες;

Τα μεγάλα μυστικά πίσω από το design εστιατορίων.

Aπό τον σχηματισμό των τραπεζιών μέχρι την επιλογή του χρώματος των τοίχων, τίποτα δεν είναι τυχαίο στον σχεδιασμό ενός εστιατορίου, είτε μιλάμε για fine dining είτε για fast food. Ένας σχεδιαστής αποκαλύπτει όλα τα μυστικά αλλά και τους λόγους που επιλέγονται συγκεκριμένες στρατηγικές στους εσωτερικούς χώρους ενός εστιατορίου.

Ο Tom Strother από το αρχιτεκτονικό γραφείο Fabled Studio -που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Λονδίνου- σου αποκαλύπτει πολλά.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY GUIDE

Tasty Guide21 Ιουνίου 2018

Chateau Miraval Rose: Tο κρασί της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Μπορεί το ζευγάρι να έχει πια χωρίσει, αλλά οι δυο τους εξακολουθούν να παράγουν μαζί τα υπέροχα κρασιά του Chateau Miraval.

Tasty Guide21 Ιουνίου 2018

Matsuhisa Athens | Τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Ο διάσημος celebrity σεφ Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa θα βρεθεί για ακόμη ένα καλοκαίρι στην χώρα μας

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Flora Mykonos
Tasty News20 Ιουνίου 2018

Το πρώτο VIP super market του πλανήτη φυσικά και βρίσκεται στη Μύκονο

Μια επίσκεψη στο Flora αποτελεί μοναδική εμπειρία στο νησί των Ανέμων.

Cocktails19 Ιουνίου 2018

Γιατί το καλύτερο mojito είναι το σπιτικό

Οδηγίες για να φτιάξεις μόνος σου το απόλυτο καλοκαιρινό cocktail.

Tasty Guide18 Ιουνίου 2018

Το ποιοτικότερο φθηνό ουίσκι στον πλανήτη κοστίζει 15 ευρώ

Πουλιέται στα σούπερ μάρκετ και σίγουρα αξίζει πολλά παραπάνω.

Ευκολες Συνταγες17 Ιουνίου 2018

Grapefruit wine | Αυτό είναι το ποτό του καλοκαιριού που θα λατρέψεις!

Με μόλις τρία υλικά, αυτό είναι το πιο εύκολο και γευστικό cocktail που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Best of network