Κάτι καλό φτιάχνει ο Μίλτος Αρμένης στο Όμικρον
Κάτι καλό φτιάχνει ο Μίλτος Αρμένης στο Όμικρον
Restaurant of the Week03.11.2017

Roasted by Mimaya: Η νέα πρόταση του αγαπημένου μας εστιατορίου

Για τους λάτρεις του κρέατος

γράφει: Μάρω Παρασκευούδη

Το αγαπήσαμε για το οικείο και χαρούμενο περιβάλλον, αλλά και για τις καθαρές και ποιοτικές του γεύσεις. Φέτος, το αγαπημένο μας εστιατόριο στο κέντρο της Γλυφάδας ανανεώνεται σε Roasted by Mimaya και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος.

Σε έναν ανακαινίσμενο και πολύ ανανεωμένο χώρο, το γνωστό Mimaya μάς ξανασυστήνεται με ένα μενού απολαυστικό και κατάλληλο για όλους. Το αγαπημένο μας στέκι στα νότια προάστια ψήνει στη σχάρα και σερβίρει ελληνικό κρέας, όπως σουβλάκι κοτόπουλο, χοιρινό και παϊδάκια, αλλά και χοιρινό Braten, σιγοψημένο στο φούρνο που λιώνει στο στόμα και μοσχαρίσιο trip tip και flank steak. Highlight του νέου μενού τα μοναδικά και πρωτότυπα πιάτα, όπως ο ουρανοξύστης ψητών κρεάτων και η δίπατη πλατφόρμα με ψητά κρέατα, γαρνιτούρες σάλτσες και ποικιλία ορεκτικών. Εξίσου απολαυστικό και το μπουκέτο από σουβλάκια που μπορείς να συνοδεύσεις με παγωμένη βαρελίσια μπύρα ή τσίπουρο. Roasted by Mimaya.

Από το νέο μενού του Roasted by Mimaya δε λείπουν φυσικά και αγαπημένα πιάτα όπως το ριζότο και οι κλασικές μακαρονάδες, καθώς επίσης και τα χειροποίητα γλυκά που απολαμβάνεις χωρίς ενδοιασμούς.

ROASTED BY MIMAYA
Μάρκου Μπότσαρη 8 | Γλυφάδα
2108944850

www.mimaya.gr

More from

Tasty Guide

Τρεις εύκολες συνταγές σούπας με βάση την πατάτα

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Ο Σταμάτης Τσίλιας και ο Σταύρος Ζεάκης απογειώνουν την κουζίνα του Collage

Κάτι μοναδικό σε περιμένει στην πόλη

Γίδι: Χασαποταβέρνα, όνομα και πράγμα

Η επόμενη κίνηση του Βασίλη Ακρίβου στον γευστικό χάρτη της πόλης

Pallas Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

Τα μεσημέρια της Κυριακής είναι παραδοσιακά οικογενειακή υπόθεση! 

Συνταγή για βρώμη με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι σαν μπισκοτένιο γλυκό

Απόλαυσε ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα έχεις προετοιμάσει από το βράδυ. Βρώμη που δε χρειάζεται μαγείρεμα!

Το Simul Gastronomy situ υποδέχεται τη νέα σεζόν στο Κολωνάκι

Με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες

Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018

Πριν από εσένα, για το στομάχι σου