Follow us

Μπριζολάκια τριπλέτα στη λαδόκολλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Την Παρασκευή 3 Απριλίου αναζητήστε το 29ο τεύχος από τη μαγειρική συλλογή της Αργυρώς με τίτλο "Μαγεία στη Λαδόκολλα"  με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV

Μπριζολάκια τριπλέτα στη λαδόκολλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Την Παρασκευή 3 Απριλίου κυκλοφορεί το 29ο τεύχος από τη μαγειρική συλλογή της Αργυρώς με τίτλο "Μαγεία στη Λαδόκολλα" με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV


Το νέο βιβλίο περιλαμβάνει 34 σελίδες με 14 εύκολες, γρήγορες, ονειρεμένες συνταγές, όλες στη λαδόκολλα με μικρά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Και όπως πάντα το βιβλίο αποτελείται από νέο πρακτικό υλικό ώστε οι σελίδες των βιβλίων σας να μην λερώνονται κατά τη μαγειρική!

Εμείς εξασφαλίσαμε τη συνταγή για: Μπριζολάκια τριπλέτα στη λαδόκολλα

Υλικά συνταγής

500 γρ. αρνί (μπριζολάκια με ψαχνό)
500 γρ. κατσικάκι (μπριζολάκια με ψαχνό)
500 γρ. χοιρινό (μπριζολάκια λαιμού λεπτοκομμένα)
150 γρ. κασέρι ώριμο Ελασσόνας
250 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
2 σκ. σκόρδο σπασμένες
1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 μεγάλες λαδόκολλες

Εκτέλεση
1. Όλα τα κρέατα πρέπει να είναι από μικρό ζώο και ειδικά το χοιρινό για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Πλένουμε τα μπριζολάκια, γιατί όσο πιο μικρό είναι το ζώο τόσο πιο ψιλά κοκαλάκια μένουν επάνω από το ταλιάρισμα του κρέατος.
Τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
3. Τα βάζουμε σε μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα τυριά κομμένα σε μικρά καρεδάκια.
4. Απλώνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο. Βάζουμε στη μέση όλα τα υλικά. Κλείνουμε σε πακετάκι σφιχτό. Με την ένωση προς τα κάτω ακουμπάμε το πακέτο πάνω στη δεύτερη λαδόκολλα. 5. Τυλίγουμε και αυτή σε πακέτο, ώστε να σφραγίσουμε μέσα όλα τα υλικά και τα ζουμιά που θα βγάλουν στο ψήσιμο. Δένουμε το πακέτο και το ακουμπάμε σε ταψί.
6. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200? και για 30' χαμηλώνουμε στους 140?C συνεχίζοντας το ψήσιμο για 2 ώρες 30' σε χαμηλό φούρνο μέχρι να λιώσουν τα κρέατα αλλά να μείνουν και ζουμερά.
7. Σερβίρουμε όσο είναι ζέστα και ζουμερά.




Μπριζολάκια τριπλέτα στη λαδόκολλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Την Παρασκευή 3 Απριλίου κυκλοφορεί το 29ο τεύχος από τη μαγειρική συλλογή της Αργυρώς με τίτλο "Μαγεία στη Λαδόκολλα" με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV. Προαιρετικά μόνο 4,95€ (3,45€ +1,50€ για το περιοδικό)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ