Γυναίκα : Ψυχολογία04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Αυτό είναι το ιδανικό ύψος για τα τακούνια σου!

H Γαλλίδα σχεδιάστρια, Laurence Dacade σού δίνει την απάντηση

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είναι το ιδανικό ύψος στα τακούνια σου που, αφενός θα σου χαρίζει μια κομψή εμφάνιση, αφετέρου θα σου δώσει την άνεση που ψάχνεις; Η Γαλλίδα σχεδιάστρια, Laurence Dacade, έρχεται να σου δώσει την απάντηση. Άλλωστε, οι Γαλλίδες γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλον τους κανόνες της κομψότητας, του στιλ και της άνεσης στα καθημερινά outfits.

Η Laurence έχει ειδικευτεί στο κεφάλαιο τακούνια, ως σχεδιάστρια παπουτσιών, και πρόσφατα αποκάλυψε ποιο είναι κατά τη γνώμη της, το ιδανικό ύψος που θα ανταποκρίνεται σε όσα ψάχνεις. Η ίδια σχολίασε:

«8,5 εκατοστά. Έχεις την αίσθηση του ύψους και παράλληλα κινείσαι άνετα. Η γυναίκα μπορεί να περπατά με στιλ και χάρη στην καθημερινότητά της. Πιστεύω, όμως, ότι όλα τα είδη παπουτσιών μπορούν να κολακέψουν το πόδι μιας γυναίκας.Τα πάντα εξαρτώνται από τη γραμμή τους και το πώς θα εφαρμόσουν στο πόδι.

Πάντα μου άρεσαν τα λευκά παπούτσια. Έχουν φρεσκάδα, απλότητα, γοητεία, είναι μοντέρνα. Παλιότερα, φοριούνταν περιστασιακά γιατί θεωρούνταν αρκετά «ιδιαίτερα». Σήμερα, όμως, πολλές γυναίκες τα φορούν στην καθημερινότητά τους».

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ψυχολογια11 Δεκεμβρίου 2017

Mελαγχολία και άγχος τις γιορτές;

Όχι για σένα!

χαρούμενη
Ψυχολογια06 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα καθημερινά πράγματα που θα σε κάνουν χαρούμενη

Άλλαξε τη διάθεσή σου από σήμερα

Ψυχολογια05 Δεκεμβρίου 2017

6 συμπεριφορές που διώχνουν τους ανθρώπους από κοντά σου

Μήπως υιοθετείς κάποιες από αυτές;

Best of network