Πώς να μειώσεις την πίεση στον αυχένα σου
Πώς να μειώσεις την πίεση στον αυχένα σου
Έτσι θα πετύχεις κάθε φθινοπωρινό στόχο
Έτσι θα πετύχεις κάθε φθινοπωρινό στόχο
BETTER ME01.09.2017

Louise L. Hay: 20 quotes για να βελτιώσεις τη ζωή και το νου σου από τη guru της θετικής ενέργειας

Η συγγραφέας και ιδρυτής του Hay House έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια και άφησε πίσω της μεγάλη κληρονομιά

Στα 90 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Αμερικανή συγγραφές, Louis L. Hay, την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Louis Hay δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της ψυχολογίας, κυκλοφορώντας βιβλία αυτοβοήθειας που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα. Μέσα στην πορεία της, η διάσημη συγγραφέας έχει βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις αστείρευτες δυνάμεις που έχουμε όλοι μέσα μας και να κάνουν θαύματα στη ζωή και στην υγεία τους!

Ξεκίνησε το έργο ζωής της το 1970 στη Νέα Υόρκη, ενώ το πρώτο της βιβλίο You Can Heal Your Life, πούλησε το 1984 περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και παρέμεινε στη λίστα με τα best seller της New York Times επί 13 συνεχόμενες εβδομάδες.

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 20 από τα καλύτερα quotes της, που έχουν συμπεριληφθεί στα έργα της,

Έχεις τη δύναμη να γιατρέψεις τη ζωή σου, και αυτό πρέπει να το ξέρεις. Συχνά σκεφτόμαστε πως είμαστε αβοήθητοι, αλλά δεν ισχύει. Πάντα έχουμε τη δύναμη στο μυαλό μας. Ζήτησε και συνειδητά χρησιμοποίησε τη δύναμή σου.

 

Κάνε σκέψεις που σε κάνουν χαρούμενο. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Να είσαι κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Κάνε γεύματα που κάνουν το σώμα σου να νιώθει καλά. Πήγαινε σε ένα μέρος που σε κάνει να νιώθεις ωραία. 

 

Το πώς ξεκινάς τη μέρα σου είναι ο τρόπος που ζεις τη μέρα σου. Το πώς ζεις τη μέρα σου, είναι ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου.

 

Αν θέλεις μια ευτυχισμένη ζωή, πρέπει να κάνεις χαρούμενες σκέψεις. Αν θέλεις μια επιτυχημένη ζωή, πρέπει να κάνεις επιτυχημένες σκέψεις. Αν θέλεις μια ζωή γεμάτη αγάπη, πρέπει να σκέφτεσαι την αγάπη. Ό,τι στέλνουμε γύρω μας, διανοητικά ή προφορικά, θα επιστρέψει σε εμάς με παρόμοια μορφή.

 

Το να αγαπάω τον εαυτό μου, για εμένα, ξεκινά με το να σταματήσω να είμαι επικριτική με τις επιλογές μου για οτιδήποτε. Η αρνητική κριτική μας κλειδώνει σε ένα πρότυπο που, κατά τα άλλα, προσπαθούμε να αλλάξουμε. Αν κατανοούμε και είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας, αυτό μας βοηθά να πάμε παρακάτω. Ήσουν επικριτική με τον εαυτό σου για καιρό και δεν δούλεψε. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τον εαυτό σου αλλιώς.

 

Κάθε εμπειρία είναι μια επιτυχία. 

 

Δεν λύνω τα προβλήματα. Βελτιώνω τον τρόπο σκέψης μου και τότε, τα προβλήματα λύνονται μόνα τους. 

 

Το σύμπαν αγαπά την ευγνωμοσύνη. Όσο πιο ευγνώμων είσαι τόσο περισσότερα καλά λαμβάνεις. 

 

Όταν δημιουργήσεις ηρεμία, αρμονία και ισορροπία στο νου σου, θα τα βρεις και στη ζωή σου. 

 

Κάθε μέρα είναι και μια νέα ευκαιρία. Επιλέγω να κάνω αυτή τη μέρα σημαντική. 

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT

Ελληνική Αγωγή | Παιδικά τμήματα για ηλικίες 4 - 12 ετών

Φέρε το παιδί σου σε επαφή με την Αρχαία Ελληνική γλώσσα από τώρα κιόλας