Γυναίκα : Ψυχολογία26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Πώς να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram; Με αυτά τα 6 μυστικά!

Το να γίνεις δημοφιλής στα social media θέλει λίγο κόπο και πολύ τρόπο

2.Σύνδεσε το προφίλ σου στο Instagram με το Facebook:Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρεις περισσότερους followers είναι να κερδίσεις αυτούς που ήδη έχεις στο Facebook. Για να κάνεις πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία για να σε βρουν, σύνδεσε τους δύο λογαριασμούς σου. 

3.Κάνε likes και comment: Μην περιμένεις να γίνεις δημοφιλής στα social media αν είσαι ανύπαρκτη σε αυτά. Το να υπενθυμίζεις την ύπαρξή σου αυτή μόνο με αναρτήσεις σου, δεν αρκεί ωστόσο. Πρέπει να ανταποδίδεις τα likes και comments που οι άλλοι σου χαρίζουν απλόχερα. Έχουν και τα social media το savoir faire τους όπως καταλαβαίνεις. Μάλιστα,  σύμφωνα με έρευνα θα κερδίσεις περίπου 6.1 followers ανά 100 likes που κάνεις σε αγνώστους. Αν σκεφτείς ότι το ημερήσιο όριο είναι περίπου 700, μπορείς να έχεις περίπου 42 νέους followers την ημέρα μόνο με αυτόν τον τρόπο. 

4. Δημοσίευε τις φωτογραφίες σου την κατάλληλη ώρα: Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ώρες 2 το βράδυ, 4 με 6 το απόγευμα και 11 το βράδυ είναι οι καλύτερες ώρες να ανεβάσεις μια φωτογραφία. Κερδίζεις περισσότερα likes, άρα και περισσότερους followers. 

5.Follow Back τους followers, Unfollow τους Unfollowers: Ακολούθησε πίσω όλους όσοι σε ακολουθούν. Είναι ένας βασικός τρόπος να κρατήσεις τους followers σου. Πράξε αντίστοιχα με όσους σε κάνουν unfollow. 

6.Φρόντισε να βάζεις τις σωστές φωτογραφίες: μην παρασύρεσαι από την επιθυμία σου να«ανεβάσεις» κάτι τη στιγμή αυτή. Περίμενε να βρεις την κατάλληλη φωτογραφία, που αφενός θα κερδίσει likes, αφετέρου θα σε αντιπροσωπεύει κιόλας, έτσι ώστε το προφίλ σου να έχει μια ενιαία αισθητική. 

Instagram, Facebook και λοιπά social media έχουν καταβάλει τεράστιο μέρος στην καθημερινότητα και τη ζωή μας. Και καθώς η σημαντικότητά τους γίνεται όλο και μεγαλύτερη για εμάς, τόσο και οι followers έχουν μεγαλύτερη αξία, προκειμένου να αποκτήσεις έναν δημοφιλή λογαριασμό που πολλοί θα ζήλευαν. Πώς θα αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram όμως;

Όπως καταλαβαίνεις όμως, αυτό θέλει το χρόνο και τον κόπο του. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάζεται λίιιγο προσπάθεια και κάποια μυστικά tips που πρέπει να ακολουθείς σε σταθερή βάση. Αν πληροίς τις προϋποθέσεις αυτές, τότε ένα λαμπρό προφίλ σε περιμένει, με τους followers να αυξάνονται να πληθύνονται με γεωμετρική ακρίβεια.

Δες τους τρόπους για να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram παρακάτω:

1.Βάζε σωστά -και αρκετά δημοφιλή- hashtags: Προτίμησε να βάζεις hashtags που θα πιάσουν τόπο και θα ανιχνευθούν από τους χρήστες της πλατφόρμας ή εναλλακτικά «χτίσε» το δικό σου, χρησιμοποιώντας το ωστόσο σε πολλές αναρτήσεις σου. Μερικά δημοφιλή hashtags που μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε σχεδόν ανάρτησή σου, αυξάνοντας τη δημοφιλία της, είναι τα ακόλουθα: #love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #cute, #me, #beautiful, #happy, #followme, #follow, #fashion, #picoftheday, #selfie, #tagsforlikes.

Πώς να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram. Δες τα υπόλοιπα 5 tips στην παρακάτω gallery: 

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ψυχολογια16 Μαρτίου 2018

7 λόγοι που προκαλούν άγχος στους έφηβους

Και τι μπορείς να κάνεις

Ψυχολογια15 Μαρτίου 2018

Σύγχρονες φιλίες: Πώς να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και να ανακτήσεις την κοινωνικότητά σου

Ένας οδηγός επιβίωσης για τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής σου

Μητερα - Παιδι09 Μαρτίου 2018

Πώς τα συναισθηματικά παραμελημένα παιδιά μπορούν να γίνουν καλύτεροι γονείς

Η δική σας συναισθηματική παραμέληση ως παιδιά, η οποία δεν είναι ορατή, ούτε αξιομνημόνευτη και σίγουρα όχι δικό σας λάθος, μεταφέρεται υποσυνείδητα από εσάς στα παιδιά σας.

Best of network