Γυναίκα : Ψυχολογία26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Πώς να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram; Με αυτά τα 6 μυστικά!

Το να γίνεις δημοφιλής στα social media θέλει λίγο κόπο και πολύ τρόπο

2.Σύνδεσε το προφίλ σου στο Instagram με το Facebook:Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρεις περισσότερους followers είναι να κερδίσεις αυτούς που ήδη έχεις στο Facebook. Για να κάνεις πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία για να σε βρουν, σύνδεσε τους δύο λογαριασμούς σου. 

3.Κάνε likes και comment: Μην περιμένεις να γίνεις δημοφιλής στα social media αν είσαι ανύπαρκτη σε αυτά. Το να υπενθυμίζεις την ύπαρξή σου αυτή μόνο με αναρτήσεις σου, δεν αρκεί ωστόσο. Πρέπει να ανταποδίδεις τα likes και comments που οι άλλοι σου χαρίζουν απλόχερα. Έχουν και τα social media το savoir faire τους όπως καταλαβαίνεις. Μάλιστα,  σύμφωνα με έρευνα θα κερδίσεις περίπου 6.1 followers ανά 100 likes που κάνεις σε αγνώστους. Αν σκεφτείς ότι το ημερήσιο όριο είναι περίπου 700, μπορείς να έχεις περίπου 42 νέους followers την ημέρα μόνο με αυτόν τον τρόπο. 

4. Δημοσίευε τις φωτογραφίες σου την κατάλληλη ώρα: Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ώρες 2 το βράδυ, 4 με 6 το απόγευμα και 11 το βράδυ είναι οι καλύτερες ώρες να ανεβάσεις μια φωτογραφία. Κερδίζεις περισσότερα likes, άρα και περισσότερους followers. 

5.Follow Back τους followers, Unfollow τους Unfollowers: Ακολούθησε πίσω όλους όσοι σε ακολουθούν. Είναι ένας βασικός τρόπος να κρατήσεις τους followers σου. Πράξε αντίστοιχα με όσους σε κάνουν unfollow. 

6.Φρόντισε να βάζεις τις σωστές φωτογραφίες: μην παρασύρεσαι από την επιθυμία σου να«ανεβάσεις» κάτι τη στιγμή αυτή. Περίμενε να βρεις την κατάλληλη φωτογραφία, που αφενός θα κερδίσει likes, αφετέρου θα σε αντιπροσωπεύει κιόλας, έτσι ώστε το προφίλ σου να έχει μια ενιαία αισθητική. 

Instagram, Facebook και λοιπά social media έχουν καταβάλει τεράστιο μέρος στην καθημερινότητα και τη ζωή μας. Και καθώς η σημαντικότητά τους γίνεται όλο και μεγαλύτερη για εμάς, τόσο και οι followers έχουν μεγαλύτερη αξία, προκειμένου να αποκτήσεις έναν δημοφιλή λογαριασμό που πολλοί θα ζήλευαν. Πώς θα αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram όμως;

Όπως καταλαβαίνεις όμως, αυτό θέλει το χρόνο και τον κόπο του. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάζεται λίιιγο προσπάθεια και κάποια μυστικά tips που πρέπει να ακολουθείς σε σταθερή βάση. Αν πληροίς τις προϋποθέσεις αυτές, τότε ένα λαμπρό προφίλ σε περιμένει, με τους followers να αυξάνονται να πληθύνονται με γεωμετρική ακρίβεια.

Δες τους τρόπους για να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram παρακάτω:

1.Βάζε σωστά -και αρκετά δημοφιλή- hashtags: Προτίμησε να βάζεις hashtags που θα πιάσουν τόπο και θα ανιχνευθούν από τους χρήστες της πλατφόρμας ή εναλλακτικά «χτίσε» το δικό σου, χρησιμοποιώντας το ωστόσο σε πολλές αναρτήσεις σου. Μερικά δημοφιλή hashtags που μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε σχεδόν ανάρτησή σου, αυξάνοντας τη δημοφιλία της, είναι τα ακόλουθα: #love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #cute, #me, #beautiful, #happy, #followme, #follow, #fashion, #picoftheday, #selfie, #tagsforlikes.

Πώς να αποκτήσεις πολλούς followers στο Instagram. Δες τα υπόλοιπα 5 tips στην παρακάτω gallery: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

«Μήπως έχω κατάθλιψη;» Ξέρεις πόσοι νέοι αναρωτιούνται το ίδιο κάθε μέρα;
Ψυχολογια27 Ιουνίου 2018

«Μήπως έχω κατάθλιψη;» Ξέρεις πόσοι νέοι αναρωτιούνται το ίδιο κάθε μέρα;

Νέα έρευνα μας ξαφνιάζει αναδεικνύοντας τις ηλικίες που οι άνθρωποι παρουσιάζουν πιο συχνά κατάθλιψη!

Ψυχολογια27 Ιουνίου 2018

8 σπουδαία μαθήματα ζωής από την Όπρα

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες του πλανήτη. Κάθε της συμβουλή είναι πολύτιμη

Ψυχολογια12 Ιουνίου 2018

Η μεγάλη απόφαση για τις σπουδές μου. Τι πρέπει να προσέξετε!

Αν το κεφάλαιο "σπουδές" σε προβληματίζει όσο τίποτα άλλο, δες πως μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να καταλήξεις!

Ψυχολογια11 Ιουνίου 2018

17 λόγοι για να κάνεις ένα πάρτυ (χωρίς να έχεις κανέναν λόγο)

Πάντα υπάρχει μία καλή αφορμή για διασκέδαση

Ψυχολογια04 Ιουνίου 2018

10 λόγοι για να είσαι ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή

Γιατί πρέπει να χαμογελάσεις τώρα κιόλας

Ψυχολογια01 Ιουνίου 2018

Ποια κοινά έχουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι

Η επιστήμη εντόπισε τα στοιχεία που μοιράζονται όσοι περνούν πραγματικά καλά.

Mήπως χάνεις (συνέχεια) τα πράγματα σου; Να πώς θα το λύσεις!
Ψυχολογια29 Μαΐου 2018

Mήπως χάνεις (συνέχεια) τα πράγματα σου; Να πώς θα το λύσεις!

Δεν ξέρεις ποτέ πού είναι τα κλειδιά σου, το στυλό, ο φορτιστής του κινητού! Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αφηρημάδα και τι μπορείς να κάνεις για να μην ψάχνεις κάθε πρωί τα γυαλιά σου;

Ψυχολογια28 Μαΐου 2018

9 πράγματα που δεν έχουν στο υπνοδωμάτιό τους οι χαρούμενοι άνθρωποι

Πώς θα βελτιώσεις τον ύπνο αλλά και την ερωτική σου ζωή

Best of network