5 λάθη στα social media που βλάπτουν τη δουλειά σου
5 λάθη στα social media που βλάπτουν τη δουλειά σου
Πώς να απαντήσεις στην ερώτηση "πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου"
Πώς να απαντήσεις στην ερώτηση
ΚΑΡΙΕΡΑ06.07.2017

Αυτό είναι το μυστικό για επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα!

Κι όμως, έχει να κάνει με τις φιλίες που αναπτύσσεις εκεί!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν… οι φιλίες που χτίζεις στη δουλειά σε βοηθουν στο να είσαι ακόμα πιο παραγωγική και επιτυχημένη! Το Rutgers University αποκάλυψε σε έρευνά του πως οι υπάλληλοι που έχουν κολλητούς φίλους στο χώρο εργασίας τους είναι πολύ πιο αποδοτικοί από τους μοναχικούς.

Αυτό, γιατί είναι πιο πιθανό να ζητήσει κανείς βοήθεια για τη δουλειά εκείνους που συναντά και εκτός γραφείου, κάτι που του δίνει ένα προβάδισμα στο χώρο εργασίας, ιδίως αν ο φίλος τους είναι από διαφορετικό τομέα.

Από την άλλη, όπως είναι και αναμενόμενο, οι φίλοι στο γραφείο είναι πιο πιθανό να σπάσουν τη συγκέντρωσή τους με συχνές συζητήσεις και μεγαλύτερα διαλείμματα ενώ έχει παρατηρηθεί πως η συντήρηση μιας φιλικής σχέσης στο γραφείο συχνά κουράζει συναισθηματικά και τα δύο μέλη. Ωστόσο, τα ωφέλη μιας τέτοιας φιλίας είναι και πάλι περισσότερα και πιο σημαντικά από τις αρνητικές επιπτώσεις.

 

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σημάδια δείχνουν ότι η σχέση σου πρέπει να τελειώσει

Μήπως τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς;

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT