Γυναίκα : Καριέρα06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

SuperWoman | Η πρωινή ρουτίνα για να δουλεύεις μονάχα 6 ώρες

Ακολούθησε αυτά τα τρία βήματα για να κερδίσεις μέχρι και 20 ώρες εργασίας μέσα σε μία μόλις εβδομάδα!

Το διαβάσαμε, μας συνάρπασε, το δοκιμάσαμε και πλέον μπορούμε να εγγυηθούμε: υπάρχουν τρία «μαγικά» βήματα που μπορείς να κάνεις το πρωί για να ‘εξοικονομήσεις’ 20 εργατοώρες μέσα σε μία εβδομάδα!

Όλο και περισσότερες χώρες καθιερώνουν το εργατικό 6ωρο με πρωτοπόρες τη Σουηδία και το Λουξεμβούργο, ενώ παράλληλα, η παραγωγικότητα αυτών των χωρών αντί να μειώνεται, αυξάνεται κατακόρυφα! Το μυστικό; Πιο συμπυκνωμένη εργασία, σε λιγότερες ώρες και, φυσικά, με ακόμα περισσότερα κέρδη!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι 3 πρώτες ώρες της ημέρας σου είναι οι πιο σημαντικές για να αυξήσεις και εσύ την παραγωγικότητά σου! Δες τα κατάλληλα βήματα παρακάτω:

#1 Δοκίμασε το 90-90-1 : Για τις επόμενες 90 ημέρες πέρνας τα πρώτα 90 λεπτά στο γραφείο δουλεύοντας για το πρώτο σε προτεραιότητα θέμα. Ο στόχος είναι να επικεντρωθείς σε αυτό, αποφεύγοντας να απασχοληθείς με social media και διάφορα επιμέρους θέματα και email.

#2 Κατανάλωσε χαμηλή σε λιπαρά πρωτείνη : Βάλε στην πρωινή σου διατροφή τουλάχιστον 30 γρ πρωτεινής (αυτό μπορεί να είναι ένα αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα ή μερικά μανιτάρια) για να κρατήσεις τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σου υψηλά και να μην αναζητήσεις σύντομα κάποιο σνακ που θα σε αποσπάσει από την εργασία σου.

#3 Άκουσε ‘εγκεφαλική’ μουσική : Η ορχηστρική, ambient, ρυθμική ή ακόμα και η κλασική μουσική βοηθούν στη συγκέντρωση. Αν λοιπόν θες να γίνεις έξτρα παραγωγική, βάλε τα ακουστικά σου και άφησε να παίζει μία ανάλογη playlist.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΙΕΡΑ

Καριερα20 Νοεμβρίου 2017

Θέλω προαγωγή! Πέτυχέ τη σε 3 βήματα με τις συμβουλές των CEO

Δύο CEO κορυφαίων εταιρειών δίνουν τις δικές τους συμβουλές για να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου.

Καριερα02 Νοεμβρίου 2017

Γιατί οι εργοδότες σε ρωτούν «πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;»

HR managers εξηγούν για ποιον πραγματικά λόγο γίνεται αυτή η ερώτηση στις συνεντεύξεις για δουλειά και τι θέλουν να μάθουν από την απάντησή σου οι μελλοντικοί σου εργοδότες.

Καριερα31 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα γίνεις πιο δημοφιλής στους συναδέλφους σου;

5 tips για να κερδίσεις το παιχνίδι των (καλών) εντυπώσεων στο γραφείο.

Best of network