Γιατί το να βαριέσαι στη δουλειά δεν είναι και τόσο κακό τελικά
Γιατί το να βαριέσαι στη δουλειά δεν είναι και τόσο κακό τελικά
Αν κάνεις αυτά στο γραφείο, σαμποτάρεις τον εαυτό σου
Αν κάνεις αυτά στο γραφείο, σαμποτάρεις τον εαυτό σου
ΚΑΡΙΕΡΑ06.09.2017

SuperWoman | Η πρωινή ρουτίνα για να δουλεύεις μονάχα 6 ώρες

Ακολούθησε αυτά τα τρία βήματα για να κερδίσεις μέχρι και 20 ώρες εργασίας μέσα σε μία μόλις εβδομάδα!

Το διαβάσαμε, μας συνάρπασε, το δοκιμάσαμε και πλέον μπορούμε να εγγυηθούμε: υπάρχουν τρία «μαγικά» βήματα που μπορείς να κάνεις το πρωί για να ‘εξοικονομήσεις’ 20 εργατοώρες μέσα σε μία εβδομάδα!

Όλο και περισσότερες χώρες καθιερώνουν το εργατικό 6ωρο με πρωτοπόρες τη Σουηδία και το Λουξεμβούργο, ενώ παράλληλα, η παραγωγικότητα αυτών των χωρών αντί να μειώνεται, αυξάνεται κατακόρυφα! Το μυστικό; Πιο συμπυκνωμένη εργασία, σε λιγότερες ώρες και, φυσικά, με ακόμα περισσότερα κέρδη!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι 3 πρώτες ώρες της ημέρας σου είναι οι πιο σημαντικές για να αυξήσεις και εσύ την παραγωγικότητά σου! Δες τα κατάλληλα βήματα παρακάτω:

#1 Δοκίμασε το 90-90-1 : Για τις επόμενες 90 ημέρες πέρνας τα πρώτα 90 λεπτά στο γραφείο δουλεύοντας για το πρώτο σε προτεραιότητα θέμα. Ο στόχος είναι να επικεντρωθείς σε αυτό, αποφεύγοντας να απασχοληθείς με social media και διάφορα επιμέρους θέματα και email.

#2 Κατανάλωσε χαμηλή σε λιπαρά πρωτείνη : Βάλε στην πρωινή σου διατροφή τουλάχιστον 30 γρ πρωτεινής (αυτό μπορεί να είναι ένα αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα ή μερικά μανιτάρια) για να κρατήσεις τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σου υψηλά και να μην αναζητήσεις σύντομα κάποιο σνακ που θα σε αποσπάσει από την εργασία σου.

#3 Άκουσε ‘εγκεφαλική’ μουσική : Η ορχηστρική, ambient, ρυθμική ή ακόμα και η κλασική μουσική βοηθούν στη συγκέντρωση. Αν λοιπόν θες να γίνεις έξτρα παραγωγική, βάλε τα ακουστικά σου και άφησε να παίζει μία ανάλογη playlist.

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σημάδια δείχνουν ότι η σχέση σου πρέπει να τελειώσει

Μήπως τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς;

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT