Γυναίκα : Μητέρα - Παιδί25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Γυμνάσου ενώ κοιμίζεις το παιδί σου (όπως και η personal trainer!)

Η νέα μαμά και personal trainer Χριστίνα Μαυρίδου θα σου αποδείξει πως πάντα υπάρχει χρόνος για άσκηση!

Είσαι πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με το παιδί και δεν έχεις καθόλου χρόνο να γυμναστείς; Νιώθεις έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις και να παίρνεις κιλά; Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και personal trainer Χριστίνα Μαυρίδου σού προτείνει τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, ενώ παράλληλα κοιμίζεις το παιδί σου και σύντομα θα δεις τη διαφορά.

Καθώς τεντώνεις τα χέρια, κατεβάζεις τη λεκάνη σου πίσω, κάνοντας ημικάθισμα, για να μην επιβαρύνεις τα γόνατά σου και ρίχνεις το βάρος σου στις φτέρνες, ώστε τα γόνατά σου να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών σου. Πάρε εισπνοή.

Φέρε τους αγκώνες κοντά στον κορμό, τεντώνοντας τα πόδια και σηκώνοντας το βάρος σου στις μύτες των ποδιών, γυμνάζοντας έτσι μηρούς και γάμπες. Εκπνοή. Επανάλαβε 15 φορές.

Αφού επανέλθεις στη πρώτη θέση, σήκωσε το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια και ύστερα σήκωσε προς τα πίσω το ένα πόδι τεντωμένο με σφιχτό καλά τον γλουτό. Εκπνοή στο ανέβασμα και επανάλαβε 15 φορές για το κάθε πόδι.

Αφού επανέλθεις στη πρώτη θέση, σήκωσε το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια και σφίγγοντας καλά τους κοιλιακούς σου, προσπάθησε να φέρεις ψηλά προς το στήθος το ένα γόνατο. Εκπνοή και επανάλαβε 15 φορές από το κάθε πόδι.

Αφού επανέλθεις πάλι στη πρώτη θέση και σηκώσεις το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια, φέρε το ένα γόνατο λυγισμένο στο πλάι του κορμού, όσο πιο ψηλά μπορείς, σφίγγοντας πολύ καλά τους πλάγιους κοιλιακούς. Εκπνοή και επανάλαβε 15 φορές από το κάθε πόδι.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΙΔΙ

Μητερα - Παιδι19 Μαρτίου 2018

Γιατί πολλοί άνθρωποι χρειάζεται να βάλουν όρια στους γονείς τους

Με πολλούς τρόπους, το να θεωρήσουμε τους γονείς μας υπεύθυνους, είναι από τα δυσκολότερα πράγματα για εμάς τα ανθρώπινα όντα

Μητερα - Παιδι15 Μαρτίου 2018

Ο μύθος της «δεμένης οικογένειας»

Η υπενθύμιση που ακούμε «Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια» κρύβει συχνά τη διευκρίνιση-απειλή

Μητερα - Παιδι14 Μαρτίου 2018

Πώς γίνεται 3 παιδίατροι να λένε διαφορετικά πράγματα για το ίδιο πρόβλημα υγείας;

Οι περισσότεροι έχουμε προσωπικά διαπιστώσει το φαινόμενο

Μητερα - Παιδι13 Μαρτίου 2018

3 οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά όταν τους απαντάμε «δεν ξέρω» (αν όντως δεν ξέρουμε)

Για τα μικρά παιδιά, ο γονέας έχει όλες τις απαντήσεις.

Best of network